B&B Hof Beygaert

B&B Hof Beygaert

Aalsterse gastvrijheid ten troef

Aalst
Capaciteit
9 Personen
Straat + huisnummer
LINDENSTRAAT 7A
9300 Aalst
E-mail
Telefoonnummer
0486526760
Link

Dat vele Aalstenaars met een gezonde portie lef door het leven gaan is geen geheim. Bij B&B Hof Beygaert logeer je in een familietraditie van gastvrijheid, in kamers genoemd naar 4 krachtige vrouwen uit de Beygaert stamboom. Een echte krachtplek om je ontdekking van Aalst en de Dendervallei te starten.

B&B Hof Beygaert Aalst.jpg

Een hof met eeuwenoude roots

Het pand waarin B&B Hof Beygaert huist gaat al een heel eind terug. Zelfs op kaarten uit de 18de eeuw zijn er sporen terug te vinden van deze hoeve. Toen nog gelegen in een groene omgeving, doorheen de jaren stilaan omsloten door de stad. Maar hoeve Beygaert hield stand als een punt van rust in een denderende stad. Een ideale plek om te onthaasten in een ongedwongen sfeer. 

Kamer B&B Hof Beygaert.jpg

Stijlvol logeren bij Roza, Suzanne, Marie en Emilie 

We gaven het al aan, de kamers van deze B&B zijn vernoemd naar 4 vrouwen uit de familie Beygaert. Hof Beygaert is de geboorteplaats van de moeder en grootmoeder van Lieven. Lieven en zijn vrouw Martine trokken er in 2007 in en Martine begon er stilaan van te dromen om de rust en sereniteit van de plek met anderen te delen.

Nu, 12 jaar later, is het zover en logeer je bij Roza, Suzanne, Marie of Emilie: stuk voor stuk gezellige kamers met veel ruimte en lichtinval. Doorheen de kamers werd gekozen voor een stijlvolle afwerking waarvoor met lokale vakmensen in zee gegaan werd. Een staaltje puur Aalsters vakmanschap dus!

Ontbijt bij B&B Hof Beygaert.jpg

Ontbijten als een keizer

Laat het duidelijk zijn, dit is geen plek om de broeksriem aan te spannen. Een van de paradepaardjes van B&B Hof Beygaert is het uitgebreide ontbijt, waarbij gewerkt wordt met lokale, kwaliteitsvolle en kraakverse producten. Nadat je smaakpapillen verwend werden met verse streekproducten ben je klaar om de dag goed te starten. Voor de lunch en het avondeten duik je de stad in, of kan je kokerellen in de B&B want alle kamers beschikken over een uitgeruste kitchenette. 

Carnavalskoppen infokantoor Toerisme Aalst.jpg

Aalst stad van mijn dromen

Bij de stad Aalst denk je - uiteraard! - aan het legendarische Aalst Carnaval. Feest vieren is in de Dendervallei en serieuze aangelegenheid, diep verankerd in de lokale traditie en met als hoogtepunt een stoet die maanden voorbereiding vergt. Maar ook buiten de carnavalsperiode valt er in de ajuinenstad heel wat te beleven. Van hippe winkeladresjes, lekkere brunch- en lunchplekken met karakter, tot eeuwenoude erfgoedparels, de keuze is aan jou.

Martine legt haar oor te luisteren bij haar gasten en helpt hen graag aan tips op maat. Ook in het toeristisch infokantoor op de Hopmarkt word je met open armen ontvangen en wegwijs gemaakt in het toeristische aanbod. 

Dendervallei Aalst.jpg

Je horizon verbreden in de Dendervallei en Scheldeland

Heel wat pakhuizen en restanten van het industriële verleden kregen de laatste jaren een nieuwe bestemming, wat Aalst een grootstedelijk  sfeertje geeft.  Toch loert ook de groene rust er om de hoek. Denk maar aan het stadspark, het Osbroek en de Gerstjens. Ook de oevers van de Dender rijgen naast de Dendersteden vele waardevolle natuurgebieden aan elkaar. 

Bij Hof Beygaert bevindt je je bovendien in een fietsvriendelijke logies. Ze beschikken over een afgesloten fietsenstalling, een oplaadpunt voor elektrische fietsen en sloegen de handen in elkaar met andere B&B’s, waaronder B&B Villa Emma, ter ondersteuning van meerdaagse fietstochten. Desgewenst vervoeren ze je bagage naar je volgende bestemming. 

Hof Beygaert B&B.jpg

Boek nu je verblijf

Klaar om de stad in te duiken, en te logeren in deze gastvrije fietsvriendelijke B&B? Check dan snel de website van B&B Hof Beygaert en bekijk de beschikbaarheden en prijzen.