Vakantiewoning Villa Bergina

Vakantiewoning Villa Bergina

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie in groep

Berlare
Capaciteit
27 Personen
Straat + huisnummer
Slot 51
9290 Berlare
E-mail
Telefoonnummer
0486 91 67 03
Link

Je hebt een grote groep vrienden of een grote familie en goesting om er allemaal samen op uit te trekken? Dan is een verblijf in Scheldeland, met z’n adembenemende landschappen en machtige stromen, de gedroomde bestemming. 

Klinkt goed? In dat geval hebben we één adres voor je: Villa Bergina in Berlare. Deze gerenoveerde villa heeft alles om met maar liefst 27 personen de tijd van je leven te beleven. 

Villa Bergina eetruimte.jpg

Genoeg voor iedereen

Villa Bergina is een ruime, moderne vakantiewoning met 6 slaapkamers, 5 badkamers, 4 toiletten, een grote eetkamer, een open keuken en 2 zithoeken. Je loopt elkaar niet in de weg hier. 

Je komt dan wel in groep, maar toch geniet je nog voldoende privacy – alleen of met je gezinnetje. Een geweldige keuze voor wanneer je met familie reist. Zo behoudt iedereen toch nog wat z’n eigen plekje. De villa heeft dan ook alles wat je nodig hebt voor een comfortabel weekend in groep.

Barbecue in de tuin?

Tijd voor een drankje? Buiten aperitief je op het grote terras, waar ook plaats is om met de hele groep de benen onder tafel te schuiven. Zei er iemand barbecue? Geweldig plan! Hier gooi je steaks op de grill met uitzicht op charmant Scheldeland – een voortreffelijke combinatie, als je het ons vraagt.

Villa Bergina Pooltafel.jpg

Spel, sport, plezier

Villa Bergina is een speelparadijs voor groot én klein. In de ontspanningsruimte vind je zowat alles wat je ooit al wou doen: een pooltafel, voetbaltafel, airhockey, darts en pokertafel. 

Trek de kasten open en haal er één van de vele gezelschapsspelletjes of strips uit. Vecht met de anderen om wat te zien is op de televisie in de woonkamer. Of kijk stiekem naar jouw favoriete serie of film op de tv in je eigen kamer – dat is soms gewoon beter voor de sfeer!

Villa Bergina buiten.jpg

Na inspanning, komt…

Smeer de benen in want voetballen zal je doen. Met de twee goals op het terrein is de verleiding groot. Met ballen gooien in plaats van erop trappen? Welkom op het petanqueterrein! Ben je beter met pallets? Tafeltennis it is! Voel je die keuzestress al komen?

Daarna weer tot rust komen in de jacuzzi. Klinkt heerlijk toch? Gelukkig staat er eentje op het terras. Je hebt in de tuin veel privacy en het domein kan je volledig afsluiten. Je mag hier dus gerust in je nakie genieten van de weldaad van het bubbelbad – als de rest van het gezelschap dat tolereert, tenminste.

Breng de kids mee

Villa Bergina is een paradijs voor een vakantie met kinderen. Ze kunnen zich natuurlijk uitleven in de ontspanningsruimte met airhockey en co. De wildebrassen halen buiten hun hartje op in de grote speeltuin met zandbak. 

En als de kinderen eindelijk voldaan in bed liggen, kan je nagenieten in de jacuzzi terwijl het vlees nog wat nagaart op de barbecue. Wat wil een mens nog meer?

preview_Nieuwdonk1.jpg

Trek eropuit

In de villa alleen al is genoeg te doen. Dat wil niet zeggen dat je de hele tijd binnen moet zitten. Het Donkmeer ligt op een boogscheut van de villa. Rond het meer: heel wat cafeetjes en restaurants. Op het meer: bootje varen en zalig niksen op het wateroppervlak.

Wat niet kan op het Donkmeer kan je wel in Provinciaal Recreatiedomein de Nieuwdonk . Vink hier zeilen, surfen, kajakken en duiken van je bucketlist af. Stop in de zomer je zwembroek of badpak in je koffer zodat je een duik kan nemen in de bewaakte zwemvijver en kan dutten op het ligstrand.