Vakantiewoning 't Notenboomhuisje

Vakantiewoning 't Notenboomhuisje

Pittoreske charme, overvloedig comfort

Laarne
Capaciteit
4 Personen
Straat + huisnummer
VAARTSTRAAT 78
9270 Laarne
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 360 70 36
Reservation
Online boeken
Link

Aaah, heerlijke natuur, fijne dorpjes, prachtige waterpartijen en kabbelende stroompjes… Veel idyllischer wordt het niet. Je vertoeft niet voor niks in Scheldeland, één van de mooiste regio’s van het land. Maar wat je in deze vakantiewoning ervaart, tilt die unieke charme nog eens naar een hoger niveau… Welkom in ’t Notenboomhuisje in Kalken!

t Notenboomhuisje Kalken.jpg

Lijkt wel uit een sprookje geplukt

In vakantieverblijf ’t Notenboomhuisje geniet je met je gezin van een verkwikkend verblijf in een ronduit sprookjesachtige setting. Charmant, haast schattig, schuilt dit heerlijke optrekje onder de goedkeurende bescherming van een grote notenboom. 

Het pand was oorspronkelijk een melkhuisje: het uitgelezen decor voor vredige taferelen. Een deugddoende vakantie voor jong en oud past dus perfect in dat plaatje.

Kasteel van Laarne.jpg

Omgeving en ligging

Laten we voor de volledigheid even dat plaatje wat nauwkeuriger schetsen: Vakantiehuis ’t Notenboomhuisje ligt aan de Kalkense Meersen, een enorm uitgestrekt meersengebied vol natuurlijke rijkdom. Deze duizend hectaren aaneengesloten laaggelegen weiland worden dooraderd door talloze sloten en poelen. Het ontstond in een meander van de Schelde. Het levert een adembenemend natuurgebied op, dat bevolkt wordt door duizenden watervogels die op de dichtbegroeide oevers hun nest maken.

Of wat dacht je van een bezoek aan het prachtige Kasteel van Laarne? In het kasteel, dat dateert uit de 14e eeuw, val je van de ene verbazing in de andere. Je ontdekt kostbaar meubilair, wandtapijten, schilderijen en een enorme zilvercollectie.

Wilg Kalkense Meersen.jpg

Op stap in de Kalkense Meersen

Geweldige natuur, talloze vogels en eindeloze waterpoelen? Dat klinkt als… De Kalkense Meersen! Dit gebied is een populaire broed- en overwinteringsplaats voor een enorm aantal weidevogels. 

En dat maakt het natuurlijk ook tot een paradijs voor natuurliefhebbers, ornithologen, vogelspotters  én levensgenieters. Langs het wandelnetwerk Kalkense Meersen Donkmeer  bereik je het ene wondermooie, stille plekje na het andere…  Vergeet zeker je verrekijker niet, want als je érgens op je plek zit om vogels te spotten, dan is het hier wel.

Vakantiewoning 't Notenboomhuisje in Laarne
Vakantiewoning 't Notenboomhuisje in Laarne

Charme én luxe: een mooie match

In dit gerestaureerde melkhuisje van een 19de-eeuwse hoeve, beleef je gegarandeerd een hoop onvergetelijke en warme momenten. Onder de grote notelaar, het pronkstuk van de grote tuin, biedt dit pittoreske gebouwtje 40m² authentiek plezier en lieflijkheid. 

Je verwacht het wellicht niet meteen, maar deze overduidelijke charme en romantiek staan de aanwezigheid van alle modern comfort niet in de weg, integendeel. Zo is er een compleet ingerichte keuken, een badkamer met inloopdouche, een apart toilet en televisie. Om helemaal tot rust te komen kan je bovendien gebruik maken van de privésauna.

Routeplanner.jpg

Geschikt voor fietsfans

Daar bovenop verkreeg dit huisje het label ‘fietsvriendelijk’ en voldoet het aan alle normen om drie sterren te dragen. Je wagen of stalen ros kan je makkelijk kwijt op de gratis parking en/of overdekte fietsenstalling. 

Om het genot tot ongekende hoogtes te stuwen, is er ook een privésauna waarvan gasten mits een kleine vergoeding gebruik kunnen maken. ‘t Notenboomhuisje wordt verhuurd voor 1 tot maximum 4 personen.

Notenboomhuisje natuur.jpg

Natuurpracht als decor voor heerlijke fiets- en wandeltochten

In en rond Kalken is het enorm fijn om te wandelen en te fietsen. In het vakantiehuisje vind je daarom verschillende brochures waarmee je zelf je routes uitstippelt. Er zijn tochten op ieders niveau en voor ieders voorkeur. 

Zo zijn er wandeltochten van drie tot 20 km en fietsroutes tussen 20 en 48 km. Met de fiets- en wandelknooppunten kan je natuurlijk naar hartenlust combineren. Zo leg je zelf het accent op de pittoreske gebouwen of de weide natuur. Ook mountainbikefanaten zullen zich hier geen moment vervelen.

Pastorij Kalken Laarne.jpg

Zalig tafelen in de buurt

Zoek je een ideale plek om gezellig te tafelen, alleen of met je gezin? Sta ons toe om dan enkele waardevolle suggesties te doen. Je geniet van de gezelligheid en een overheerlijke keuken in onder andere eetcafé ’t Steentje, Brasserie B en eetcafé de Pastorij.

Zo kom je zonder twijfel in de allerbeste omstandigheden weer volledig op krachten na een zinderende dag vol uitdagingen en ontdekking. Nadien plof je voldaan neer in één van onze uiterst comfortabele bedden voor een zalig verkwikkende nachtrust.

Kom zelf genieten!

Wil je ook komen genieten van alle faciliteiten die ’t Noteboomhuisje je te bieden heeft? Kom zelf de wonderlijke omgeving rond de vakantiewoning ontdekken. Boek snel jouw overnachting via de website van vakantiewoning 't Nootenboomhuisje . Je vindt er alle info over prijzen en beschikbaarheden.