Vakantiewoning Villa Verde

Vakantiewoning Villa Verde

Luxueus er op uit in de groene omgeving van Wichelen

Wichelen
Capaciteit
1 - 12 Personen
Straat + huisnummer
Ledebaan 63
9260 Wichelen
E-mail
Telefoonnummer
+32473484736
Link

Logeren in een luxueuze, eclectische villa: het is mogelijk! In Villa Verde in Wichelen, een grote charmante villa die plaats biedt aan groepen tot 12 personen, geniet je van de grote salons en luxueuze badkmers. Tot rust komen doe je op de zonovergoten terrassen en de mooie tuin.

Niet enkel de villa an sich is een troef; de natuurrijke omgeving, de nabijheid van lekkere restaurants en gezellige cafés en de bereikbaarheid van grote steden als Gent, Dendermonde en Aalst maken van dit adres een topper. Wandelaars, fietsers, citytrippers en stille genieters: hier zitten jullie helemaal goed. 

villa_verde.jpg

Keuvelen met familie en vrienden

De originele villa dateert uit de jaren '60 en werd door de jaren heen uitgebreid en voorzien van comfort en veiligheid. Een tv is er niet, maar er zijn des te meer faciliteiten voor een fijne tijd met je gezelschap. Een praktische en volledig uitgeruste keuken, een eclectisch mooie woonkamer, een goede muziekinstallatie met bluetooth, 3 fijne en comfortabele kamers en een sauna: wat moet je nog meer hebben. Op het terras geniet je van een koffie in de ochtendzon of sluit je de dag af met een gezellige barbecue met familie en vrienden.

De wagens parkeer je in alle veiligheid voor de deur en in de directe omgeving van Villa Verde.

Kalkense Meersen.jpg

Oase van rust

Zegt de omschrijving ‘oase van rust’ je wel iets? Dan zit je in Wichelen helemaal goed. Je geniet er van wandel- en fietstochten in de prachtige omgeving van de Schelde, sigmagebieden als de Kalkense Meersen en kleine dorpjes.

Mocht je vanuit de lucht kunnen kijken dan zou je zien dat de Schelde hier trouwens één van de grootste en mooiste u-bochten uitsnijdt. Ze stroomt door de Oost-Vlaamse sierteeltstreek, met de gekende plantendorpen Serskamp en Schellebelle. En ook langs de groene oevers van de Schelde kan je de mooiste wandelingen maken. 

Galloway_wetteren_DavidSamyn.jpg

Bellen naar de Veerman!

In een mum van tijd brengt het veer je van Schellebelle naar de andere oever van de Schelde en omgekeerd. Het enige wat je daarvoor moet doen is de blauwe bel luiden. Verschillende wandel- en fietsknooppunten wijzen je de weg van bloemrijke graslanden en waterlopen.

Als een van de laatste stiltegebieden in de provincie Oost-Vlaanderen is het natuurgebied Kalkense Meersen er eentje om te koesteren. In dit natuurgebied langs de oevers van de Schelde kan je zonder probleem uren slijten, of dat nu te voet of met de fiets is. En je kan er gallowayrunderen spotten; dat is een behaard runderras zonder hoorns uit Schotland. Het zijn grote grazers die wat imposant lijken, maar ze zijn uiterst zachtaardig. Dankzij de rust in dit gebied maken hier ook veel vogelsoorten hun nest. Neem een verrekijker mee en geniet van grutto’s, blauwborstjes, reigers, ganzen, ooievaars, of wie weet spot je zelfs een ijsvogeltje.

Stokerij Rubbens.jpg

Jenever proeven

Even uitrusten kan je met een jenevertje bij Stokerij Rubbens; waar traditionele jenevers hun oorsprong kennen, en bovendien uitzonderlijk gelegen langs de Schelde. Meer dan 200 jaar geleden werd deze stokerij opgericht door de familie Rubbens. In 2008 werd de distilleerderij verkocht aan landbouwer Dirk Beck. Hij verhuisde naar Wichelen en opende daar een grotere vestiging om landbouw te combineren met de exploitatie van alcohol. Zo gebruikt hij zelf geteelde granen om alcohol te produceren en omgekeerd: met het residu uit de stokerij worden de dieren gevoederd in zijn boerderij.

Elvira Donkmeer Berlare1.jpg

Dineren op de aanlegsteiger

Geen zin om met je gezelschap te koken in de villa? Boek dan een tafeltje in Brasserie Rubbens. De kinderen hebben vertier in de buitenspeeltuin en jij en je gezelschap genieten van lekkers op het terras aan de aanlegsteiger. Bijna met de voeten in de Schelde. 

Paling-in’t-groen-liefhebber? Dan vind je aan het Donkmeer enkele gezellige restaurants waar je dit lekkere streekproduct kan proeven. Aan het Donkmeer kan je trouwens ook een bootje huren om 's zomers mee ronde te varen op het meer. 

Boek je welverdiende qualitytime

Luxueus genieten met familie of vrienden? Dan heeft vakantiewoning Villa Verde alles in huis om je een onvergetelijk uitje te bezorgen. Boek dus snel jouw verblijf en surf naar de website van vakantiewoning Villa Verde voor reservatie en meer informatie omtrent beschikbaarheden en prijzen.