Vakantiewoning Stede Ten Driessche

Vakantiewoning Stede Ten Driessche

Puur familieplezier, met een ster of vier

Haaltert
Capaciteit
19 Personen
Straat + huisnummer
EKENTSTRAAT 54
9450 Haaltert
E-mail
Telefoonnummer
+32 53 75 00 65
Reservation
Online boeken
Link

Wil je logeren in een van de oudste vierkanthoeves in Scheldeland? Aan de voet van de Vlaamse Ardennen, nog net in de toeristische regio Scheldeland, tref je er de uiterst kindvriendelijke 4-sterren vakantiewoning Stede ten Driessche. 

Wat er op het menu staat? Wel: alle comfort, talloze activiteiten en vooral een schitterende sfeer. Die prettige mix zorgt ervoor dat wel 14 personen hier vlotjes de rust én het vertier voor een onvergetelijke vakantie vinden.

Binnenkoer Stede ten Driessche.jpg

Relaxen en spelen in een karaktervolle oude hoeve

De vakantiewoning bevindt zich in één van de vier vleugels van deze authentieke vierkanthoeve. Aan ruimte is hier hoegenaamd geen gebrek. Met vijf slaapkamers, twee badkamers, drie aparte wc’s, een ruime keuken, een gezellige eetplaats en een charmante zitkamer vindt iedereen z’n plekje.

Om nog maar te zwijgen over het overdekt terras met tuinmeubilair en de kelder vol lekkere streekbieren…  Alles krijgt hier de plaats en aandacht die het verdient! Hetzelfde geldt uiteraard voor de gasten.

Stede ten Driessche kindvriendelijk.jpg

Leef je uit op de koer

Op de pittoreske binnenkoer kunnen de kinderen zich helemaal uitleven op hun fietsjes of gocarts, terwijl de volwassenen gezapig een spelletje petanque afronden. Zodra het mooi weer wordt, kan iedereen terecht in de tuin. De picknickbanken en barbecue zorgen voor gezellig tafelplezier in open lucht. 

Stede ten Driessche speeltuigen.jpg

Iedereen kampioen

Tussen de voetbalgoaltjes worden heuse kampioenschappen beslecht, de klimtoren lonkt naar de durvers en een schommel en trampoline bieden veilige uitdagingen voor klein en groot. 

Verder zijn er konijntjes, kippen en schapen… zoals dat hoort bij een echte boerderij-beleving. Ook is tijdens de zomermaanden het nieuwe grote zwembad beschikbaar voor alle gasten.

Stede ten Driessche Haaltert.jpg

Ook binnen: ravotplezier bij de vleet

Zit het weer wat tegen of zijn de kids wat te vroeg wakker? In de woonkamer vinden ze alles wat hun speelse hartje begeert. Hou ze uren zoet met leuke boeken en strips, gezelschapsspelletjes, een televisie met gratis extra digitaal aanbod, een dvd-speler en stereo. De 5de kamer kan ook fungeren als tv-hoek met zelfs een heus Blu-ray systeem.

De Keelman Haaltert.jpg

Verken de omgeving: welkom in dit wandel- en fietsparadijs

Deze streek nodigt bij uitstek uit tot het maken van heerlijke natuurwandelingen en fietstochten. Met deze hoeve als vertrekpunt bereik je de mooiste plekjes. Zo start je van hieruit je verkenning van de ‘Kouter’ of onderneem je een binnenlandse safari door natuurgebied De Dotter. 
Na het doorkruisen van de Molenbeekvallei geniet je met het hele gezin van een welverdiend en overheerlijk ambachtelijk ijsje bij Hoeve Van Den Bossche op de Aaigemdries.

Fietsen Dender.jpg

Genieten op twee wielen

Ook per fiets zijn de mogelijkheden indrukwekkend talrijk. Kies je voor een ontspannen rit over het jaagpad langs de Dender? Of waag je je aan de heuvels van de Vlaamse Ardennen? Het vakantiehuis ligt op de mountainbikeroute van Haaltert, langs waar je in Aaigem aansluiting maakt met de route van Mere. Vraag gerust naar wandel- en fietskaarten of de mogelijkheden voor fiets- en mountainbikeverhuur.

Met de wagen kan je gerust de pittoreske dorpjes in de omgeving verkennen – er zijn genoeg charmante weggetjes om te ontdekken. Stel gerust zelf je magnifieke roadtrip langs prachtige landschappen en vergezichten samen. En wie luilekker op de hoeve blijft genieten, steekt alvast de barbecue aan…

Grote Markt Aalst.jpg

Een weelderig activiteitenaanbod

In deze omgeving valt werkelijk van alles te beleven. Er is altijd wel iets te doen in de buurt. Je vindt tal van activiteiten op wandel-, fiets- of rij-afstand. Gewoon even opzoeken en genieten. Wil je nog wat extra tips? Vraag advies aan de uitbaters van het vakantieverblijf. Zij verklappen je de tips die je écht niet mag missen.

Dus: wat zet jij vandaag op de planning? Een wandeling door een van de mooie natuurgebieden of een fietstocht? Een marktje bezoeken in Aalst, de wildwaterbaan in het zwembad van Ninove afglijden of zalig genieten van de activiteiten in provinciaal domein De Gavers in Geraardsbergen? Er is méér dan genoeg te beleven in de buurt!

Cirk Aalst.jpg

Lekker verwend met een of ander event

Er zijn jaarlijks ook tal van fijne evenementen in de buurt. Neem gerust deel en beleef een onvergetelijke tijd in Scheldeland of in de Vlaamse Ardennen. Bezoek het befaamde en wereldberoemde carnaval van Aalst. Zie hoe de renners van de Ronde van Vlaanderen koppig de Muur van Geraardsbergen temmen. Of neem deel aan Cirk!, het straat- en circusfestival in Aalst. Het zijn maar een paar van de talloze mogelijkheden die op je liggen te wachten.

Stede ten Driessche tuin.jpg

Genoeg te beleven!

Wil je zelf ook ondergedompeld worden in de gedroomde mix van luxe, rust, ontspanning én activiteit? Rep je dan richting Scheldeland voor een weekendje weg met de hele familie of al je vrienden. En als je dat van plan bent, reserveer dan zeker je plekje bij vakantiewoning Stede Ten Driessche in Haaltert. 

Surf naar de website van het vakantieverblijf voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheden. Reserveren kan snel en makkelijk online!