Vakantiewoning Red Rabbit

Vakantiewoning Red Rabbit

Tijdloos én zorgeloos verblijven in Zele

Zele
2 Appartementen
2 Appartementen
Capaciteit
1 - 11 Personen
Straat + huisnummer
SPOORWEGSTRAAT 1A bus W1
9240 Zele
E-mail
Telefoonnummer
0475967207
Link

Zoek je een ruim, lichtrijk appartement om met vrienden, familie of voor zaken te vertoeven? Met z’n fantastische ligging in Zele, op drie minuten van de afrit E17 tussen Gent en Antwerpen en vlak aan het station is Red Rabbit een ideale uitvalsbasis. Tot zes personen zijn welkom in deze praktische en modern ingerichte appartementen.

Red Rabbit interieur.jpg

Volop genieten in Red Rabbit

Twee ruime drieslaapkamerappartementen met kingsize bedden, een ruime eethoek met plaats voor acht personen, een heerlijk comfortabele zithoek met een Smart Tv, een bureau, een zeer voorziene en praktische keuken met koffieapparaat, afwasmachine, keramische kookplaat, een fijn terras en gratis wifi: het zijn maar enkele van de vele troeven. In de bergplaats kan je zelfs een wasje doen of snel nog even dat hemd strijken voor je de deur uitgaat. Er is ook één overdekte parkeerplaats voorzien en een fiets huur je gemakkelijk rechtover de vakantiewoning.

Op wandel- of fietsafstand vind je diverse supermarkten, een bakker, cafés en restaurants. Zorgeloos logeren tijdens je verblijf is dus geen enkel probleem, en ook voor fiets- en wandelliefhebbers is dit een fantastische plek.

Keuken Red Rabbit Zele.jpg

Inspiration Loft

Een grote, van airconditioning voorzien ruimte staat ook ter beschikking bij vakantiewoning Red Rabbit. Deze ruimte heet niet voor niets ‘The Inspiration Loft’, want alles in deze ruimte nodigt uit tot creativiteit en productiviteit. Hier zit je dus goed voor een brainstorm, een schrijfsessie of een dagje vergaderen in een andere omgeving. Groepen tot twaalf personen kunnen er naar hartenlust creëren en vergaderen: alles is aanwezig. Van een beamer, tot een flipchart en zelfs een volledig uitgeruste keuken. Tijd verliezen is hier dus onmogelijk.

preview_IMG_7480.jpg

Wandelen in de Durmemeersen

Op een boogscheut van Zele vind je het gehucht Durmen, waar je vanaf het Dorpsplein de Durmeboorden Wandelroute kan volgen; een prachtige wandelroute van ongeveer 9 kilometer langs het water en doorheen het natuurreservaat de Durmemeersen. Lokaal kunstenaar André Bogaert en diens schilderijen zijn je gezelschap op deze route. Wandel je er in de zomer, dan kan je er verschillende zeldzame rietvogels spotten zoals bijvoorbeeld de blauwborst, de rietzanger en de sprinkhaanzanger. Het mooiste gebied in de Durmemeersen is ‘het Bulbierbroek’. Denk rietvelden, zoetwaterschorren en vochtige ruigtes.

Costa Zela Zele.jpg

Nog wandelen, of liever een boottochtje?

Zin om nog meer te wandelen of toch maar een boottochtje maken? Dat kan. Vanuit Red Rabbit ben je in een mum van tijd in aan het Donkmeer in Berlare. Met een wateroppervlakte van circa 86 hectare is het een van de grootste meren in Vlaanderen. Van het gebied is 30 hectare beschermd natuurreservaat. Bij het meer bevindt zich ook de historische eendenkooi en een aaidierenweide. Rondom het meer vind je heel wat horeca-etablissementen waar je even kan uitrusten. Ook bij watersportclub Costa Zela in Zele kan je een glaasje of een hapje nuttigen, met zicht op de oefenende watersporters. Maar je kan er ook een tourvaartje boeken. 

Fleur de Lin Zele.jpg

Dineren in een klasse restaurant 

Restaurant Fleur De Lin is zonder twijfel een plek waarop menig Zelenaar (ook wel Kloddezak genoemd) fier op is. Want een score van 15/20 in de befaamde Gault & Millau: dat kan al tellen. Chef Lode De Roover werd in 2019 achtste op de culinaire wedstrijd Bocuse d’Or in Lyon. De vele nominaties bewijzen dat Lode een technisch goede chef is met oog voor perfecte kooktijden. Zijn evenwichtige combinaties en nauwkeurige smaken tillen de gerechten steeds naar een hoger niveau. Je eet er heerlijk à la carte, en gastvrouw Barbara zorgt ervoor dat je op je wenken bediend wordt. 

detail Red Rabbit Zele.jpg

Boeken maar!

Op zoek naar een plek waar je in alle rust én comfort zorgeloos je dag kan besteden? Dan is Vakantiewoning Red Rabbit zeker een aanrader. Bezoek de website voor foto’s, prijzen en beschikbaarheden. Je verblijf vastleggen kan je er natuurlijk ook meteen doen.