Vakantiewoning De Scheldepolder

Vakantiewoning De Scheldepolder

Genieten in een prachtige houten vakantiewoning met eigen natuurdomein en visvijver

Bornem
Capaciteit
8 Personen
Straat + huisnummer
MOLENSTRAAT 21 bus a
2880 Bornem
E-mail
Telefoonnummer
0471395840
Link

Wil je gaag eens een weekendje logeren en helemaal tot rust komen midden in een beschermd natuurgebied? Waar de stilte oorverdovend is en je ’s morgens enkel gewekt wordt door het getsjirp van de vogels? Of wat denk je ervan om een vette vis te vangen in een eigen visvijver en nadien te relaxen in de jacuzzi met een glas bubbels in je handen? 

Dan is vakantiewoning De Scheldepolder in Weert voor jou de geknipte plek om er even tussenuit te knijpen. Deze vakantiewoning voor maximum acht personen bevindt zich niet alleen in het hart van het stiltegebied in Weert en dicht bij de kastelen de Marnix de Sainte Aldegonde en D'ursel, er is ook een groot terras met jacuzzi én is gelegen aan de rand van een grote vijver die tjokvol vis zit. Dat zijn geen twee maar drie vliegen in één klap!

IMG_2187.JPG

Oase van rust

Nu, ook als je helemaal niets met vissen hebt en gewoon op zoek bent naar een plaats waar je met vrienden of familie even helemaal kunt ontstressen en tot rust komen, zal je ongetwijfeld genieten van je verblijf in vakantiewoning De Scheldepolder. De vakantiewoning ligt verscholen in het groen op een domein van 10.000 m² vlak bij de Schelde en is omringd door niet één maar twee prachtige natuurgebieden. Je privacy is dus verzekerd in deze prachtige setting van rust, stilte en comfort!

Onthaasten met je gezin, je familie of met een vriendengroep doe je er vlotjes. Het luxueus afgewerkte houten huis biedt plaats aan acht personen en beschikt over alle voorzieningen om er in elk seizoen een meer dan gezellige tijd van te maken. In de zomer natuurlijk, wanneer de natuur in Weert vol leven zit, maar ook in de winter, als diezelfde natuur bedekt is onder een betoverend wit sneeuwtapijt.

De vakantiewoning beschikt ook over een speeltuin voor de kinderen en een veld waarop je kan volleyballen en badmintonnen. Er ligt een bootje op de vijver waarmee je naar hartenlust kan rondvaren, terwijl je vogels spot of een mooie vis probeert te vangen. Of bij nacht de sterrenhemel kan bewonderen, waarom niet?

preview_TOV_Hamme_De_Bunt-4.jpg

Een ree spotten

Vergeet ook je wandelschoenen niet, want de beste manier om de betoverende omgeving van vakantiewoning De Scheldepolder te ontdekken is door een ontspannende wandeltocht te maken door het Stiltegebied en de polders van Weert. Ga je ’s morgens vroeg of ’s avonds laat, dan kan het zomaar gebeuren dat je tijdens je wandeling een ree kan spotten.

Op wandelafstand van het domein ligt het veer Driegoten – Weert waarmee je in een wip aan de andere kant van de Schelde staat en ook in Hamme op verkenning kunt gaan. Daar kan je gaan wandelen en fietsen in natuurgebied Den Bunt of een bezoek brengen aan het gloednieuwe  Speelbos De Driegoten, een terrein van 1,4 hectare waar kinderen vrijuit kunnen ravotten en kampen kunnen bouwen.

Honger gekregen van het wandelen, fietsen of ravotten? Aan het veer in Hamme vind je ook verschillende restaurants zoals Het ScheldeoordTaverne Drie Goten en De Nieuwe Kreek.

Notelaer Hingene.JPG

Voel je de koning te rijk

Een verblijf in Bornem is niet compleet zonder een fiets- of wandeltocht langs het imposante neogotische Kasteel de Marnix de Sainte Aldegonde - kortweg het kasteel van Bornem. Wat verderop ligt Kasteel d’Ursel, eeuwenlang het buitenverblijf van de adellijke familie d’Ursel. Neem er zeker eens een kijkje in de mooie landschapstuin.

Herinner je je de televisiereeks ‘Stille Waters’ nog? Ga op zoek naar het fraaie Paviljoen De Notelaer, een architectuurparel uit de 18e eeuw die een hoofdrol speelde in de serie. Daar worden tentoonstellingen georganiseerd van getalenteerde kunstenaars, maar je bent er ook welkom om van je fietstocht in Scheldeland te bekomen en van een streekbiertje te genieten.

Boek deze prachtige vakantiewoning

Zin gekregen om zelf te komen onthaasten in deze prachtige vakantiewoning en zijn mooie groene omgeving? Bezoek de website van vakantiewoning De Scheldepolder voor meer informatie of om meteen je verblijf vast te leggen!