Casa Verde

Casa Verde

Wellness en logies: Het verre Oosten was nooit zo dichtbij

Dendermonde
Capaciteit
6 Personen
Straat + huisnummer
SINT-GILLISLAAN 27
9200 Dendermonde
E-mail
Telefoonnummer
+32498509200
Reservation
Online boeken
Link

Soms stap je enkele hemels boven de zevende binnen. Ontspan je van het moment dat je de deur open zwaait. Geraak je bij het opsnuiven van een geur al helemaal in extase – volledig relaxed en ontspannen. Is het dát wat je zoekt? Dan moet je naar Dendermonde reizen, waar Casa Verde op je wacht.

Casa Verde_Tierraslaapkamer.jpg

Een oord van ontspanning

Casa Verde in Dendermonde is een rustoord. Beter kunnen we het niet omschrijven. Dit prachtige wellnesscentrum met overnachtingsmogelijkheid, ademt de heilzame sfeer van eeuwenoude oosterse ontspanningstechnieken uit. 

Dat is dan ook voelbaar in iedere vierkante millimeter van deze fraai vormgegeven oase van rust en verwennerij. Hier kunnen gasten terecht voor enkele heerlijke uren vol verkwikkende ontspanning, al dan niet met een overnachting.  

Casa Verde_Tierra1.jpg

Welkom in de zevende, achtste en negende hemel

We snakken allemaal wel eens naar een deugddoend bezoekje aan een wellnesscentrum én een korte ontsnapping, weg van de dagelijkse sleur. Waarom? Omdat je het verdient, verdorie!

Casa Verde dompelt je onder in een weldadige sfeer. En schotelt je een ervaring voor die je nog nooit eerder mocht ervaren. Hier vind je sereniteit en rust zoals je die terugvindt in oosterse badhuizen of massagetempels in Laos, Bali of Thailand. Escapisme gekoppeld aan een pure vertroeteling van alle zintuigen. 

Casa Verde_Tierra2.jpg

Doordachte ontspanning

Tegelijk wordt alles subtiel ondersteund door de meest geavanceerde domotica, zodat niets deze hemelse ervaring verstoort. Met één centrale knop zet je alles makkelijk aan en uit. Je sluit je heerlijke cocon af op jouw eigen ritme. Zelfs de toegang tot dit centrum is digitaal. 

Hier stap je binnen om even helemaal in een andere wereld te vertoeven. Tel hierbij de uiterst sfeervolle verlichting en de heerlijk rustgevende muziek en je waant je terecht in de zevende, achtste en negende hemel.

Casa Verde_CasaCielo.jpg

Wat staat je te wachten?

Een bloemlezing van wat je hier mag verwachten? Alleen al door het programma te lezen voel je je spieren instant verslappen en je gemoed verzachten. Casa Verde is ingedeeld in twee volledig unieke ruimtes. Tierra verwelkomt bezoekers op het gelijkvloers. Terwijl Cielo mikt op hemels genot op de verdieping. 

Bij het betreden van elk van deze ruimtes liggen een kamerjas, bad- en saunahanddoeken en zorgvuldig geselecteerde verzorgingsproducten voor je klaar. Beide rustoases beschikken verder over alles wat je nodig hebt om de stress te voelen wegvloeien uit je lichaam…

Casa Verde_slaapkamer.jpg

Volledig voorzien voor jouw genot

Dus, wat heb je allemaal op het menu staan om zalig te relaxen in Casa Verde? Wel, de lijst is niet onuitputtelijk – maar wél bijzonder uitgebreid.

Zo kan je gebruik maken van een ruime kleedkamer, een wellness douche, een zonnedouche, een met vers water gevuld massagebad. Je stapt lekker een hammam binnen, maar ook een Finse sauna, een massageruimte, een relaxatieruimte, een lounge en een overdekt terras. In Tierra zorgen een afkoelstraat en ecologische zwemvijver voor de juiste verkoeling, terwijl een koude nevelstraat en koel-lodge eenzelfde verfrissing aanbieden in Cielo. Onder de indruk? ’t Zal wel zijn!

Casa Verde_duomassage_Tierra.jpg

Verwennerij, ook ‘s ochtends

Alles is dus aanwezig om je tot in de diepste vezels van je wezen te verwennen. Beide ruimtes kunnen worden gehuurd als wellness of voor een totale Bed and Breakfast ervaring. Dat is een formule waarbij je als koppel het hele lustoord exclusief tot jouw beschikking hebt. 

Hierbij kan je bovendien telkens kiezen voor extra arrangementen, zoals bijvoorbeeld een duo massage. Met deze 40 minuten durende relaxatiemassage gegeven bij de start van je verblijf kom je onmiddellijk in de juiste sfeer . Of kies voor een arrangement met een heerlijk ontbijt, lunch of diner vergezeld door lekkere drankjes.

Stadhuis Dender Dendermonde.jpg

Herenhuis omgebouwd tot heerlijk huis

Al deze Oosterse weelde gaat schuil achter de authentieke groene gevel van een oud herenhuis in Dendermonde; een verrassend contrast dat meteen ook de naam ‘Casa Verde’ verklaart. 
Wie van hieruit de mooie stad Dendermonde (met o.a. de grote markt, het Belfort, het vleeshuismuseum, het begijnhof…) of de wijdere omgeving  wil bezoeken zal deze centrale ligging absoluut waarderen. 

Casa Verde_Zwemvijver.jpg

Boek nu jouw sessie en overnachting bij Casa Verde

Gebruik maken van de overdonderende wellnessfaciliteiten  en meteen een nachtje weg met je geliefde? Het kan allemaal… Surf snel naar de website van Casa Verde voor meer info over prijzen, beschikbaarheden en arrangementen!