Vakantiewoning De Vromishoeve

Vakantiewoning De Vromishoeve

Het allermooiste van de buurt

Puurs-Sint-Amands
Capaciteit
1 - 4 Personen
Straat + huisnummer
KETEN 23
2890 Puurs-Sint-Amands
E-mail
Telefoonnummer
+32 52 34 18 66
Link

7 minuten fietsen vanaf de rustieke, kindvriendelijke Vromishoeve en je staat op de betoverende Kaai van Sint-Amands. Een plekje vol charme, nabij de mooiste Scheldebocht. Dat is de plek waar Emile Verhaeren zijn onvergetelijke gedichten schreef. En waar jij de volgende dagen heerlijk tot rust zal komen.

Vromishoeve in Puurs-Sint-Amands - kopie.jpg

De Vromishoeve verkennen samen met de kindjes

In deze boerderij is er ruimte zat voor de kinderen om zich uit te leven. Geniet van de omgeving aan één van de allermooiste Scheldebochten, met tal van fiets- en wandelpaden en een gratis overzetdienst vlakbij. 

De streek Klein-Brabant is centraal gelegen en bezit prachtige rivierlandschappen, kastelen, geklasseerde bossen, talrijke musea en forten. Niet voor niets word dit ‘het mooiste stukje Vlaanderen’ genoemd. En is het de locatie voor verschillende televisieseries zoals ‘Stille Waters’. Je zal hier dus logeren te midden van idyllische landschappen en vergezichten. Met twee of met de hele familie? De Vromishoeve biedt zowel comfortabele tweepersoonskamers aan als een volledig vrijstaande woning. 

Vromishoeve salon.jpg

Huur je de hele hoeve of een gastenkamer?

In het landelijke Sint-Amands kan je de volledig verbouwde vrijstaande woning van De Vromishoeve huren – of slechts een deel ervan. Niet minder dan 2 woonkamers en 2 keukens, 7 slaapkamers, 3 badkamers en 3 aparte toiletten zorgen voor onbeperkte combinatiemogelijkheden.

De keukens volledig uitgerust voor een comfortabel verblijf. Er is gratis wifi en elke unit heeft een eigen wasmachine. Je kunt ook een familieverblijf (tot 8 personen) of een tweepersoonsgastenkamer reserveren. Ook die heeft bovendien een eigen badkamer en toilet. Alle gasten kunnen genieten van de grote speelweide met speeltuigen en barbecue. Op frisse dagen kan je met je gezelschap de serre gebruiken als speelplaats, fietsenstalling of barbecueruimte.

Kaai Sint-Amands.jpg

Straks gaan we lekker dineren 

Voel je een hongertje de kop opsteken? In de landelijke omgeving, aan de oevers van de Schelde, kan je terecht in de omgebouwde en ingerichte oude schuur van De Cuyteghemhoeve. Daar is een eet-, praat- en biercafé in de gerenoveerde koeienstal. Eentje die tegelijkertijd een avontuurlijke speelboerderij is. 

De klassieke maar creatieve keuken van restaurant Rollier spitst zich dan weer toe op gerechten uit de streek, bereid met seizoensgebonden ingrediënten. Je geniet daar van symfonieën op het bord die een fijnproever als jij in het juiste ritme brengen. 

Als je liever een visje achter de kiezen steekt, hebben we een andere tip voor je. Want nergens is de paling-in-‘t-groen zo lekker als in "Den Amandus". De suggestiekaart staat vol andere verrassingen en belangrijk: je geniet van een fantastisch uitzicht op het water.

preview_LR_Scheldeland_2019_107.jpg

Het beste van Klein-Brabant geselecteerd

’t Schipken, waar ook kunstenaars tentoonstellen, serveert unieke koffievarianten. Maar is vooral befaamd als pannenkoekenhuisje. Op deze inspirerende plek bereiden Femke en Geert voor jou Bretoense pannenkoeken in alle smaken en vormen. 

Vromishoeve Sint-Amands.jpg

Na de vleermuizenkelder: terug naar onze Vromishoeve

Duik je liever de natuur in? Het Lippelobos in Puurs-Sint-Amands ligt vlakbij het drieprovinciënpunt (Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant). Het bos is stilaan uitgegroeid vanuit de kern van het kasteel Hof te Melis. 
    
De architecturale opbouw van het parkbos verrast je: een aantal beuken uit de majestueuze dreven werden midden in het oorspronkelijke heidelandschap aangeplant. Het Lippelobos dankt zijn natuurwaarde aan de variatie van landschappen: het elzenbroek, het gemengd beuken-eikenbos, waterpartijen... 

In het najaar tref je er een enorme variatie van paddenstoelsoorten aan. En dan terug te fietsen naar de huiselijkheid van De Vromishoeve, waar je heerlijk logeert. Misschien nog even naar de koeien kijken?

Vromishoeve - kopie.jpg

Reserveer snel je plekje in de hoeve!

Wil je ook verblijven in De Vromishoeve? Gelijk heb je, want deze unieke plek is een droomverblijf voor de hele familie – jong én oud. Surf snel naar de website van de accommodatie. Daar kan je makkelijk reserveren en vind je meer info over prijzen en beschikbaarheden.