B&B Villa Tartine

B&B Villa Tartine

Zorgeloos verblijven in Villa Tartine, vlakbij de mooiste Scheldebocht

Puurs-Sint-Amands
Capaciteit
1 - 10 Personen
Straat + huisnummer
OVERHEIDE 62
2870 Puurs-Sint-Amands
E-mail
Telefoonnummer
+32 477 72 34 63
Link

Puurs-Sint-Amands ligt in de buurt van één van de allermooiste Scheldebochten. Met talloze fiets- en wandelpaden langs de Schelde en een gratis overzetdienst vlakbij. 

Wat Klein-Brabant je te bieden heeft? De streek stelt je prachtige kastelen en geklasseerde bossen, tal van musea en forten voor. B&B Villa Tartine is centraal gelegen in dit uniek stukje Vlaanderen, bekend uit de Eén-serie Stille Waters. Je kan er in alle rust genieten van exclusiviteit en comfort. En dat allemaal vlakbij groendomein Tekbroek, het oudste groendomein van de regio op de rechteroever van de Vliet.

Villa Tartine.jpg

Spreek niet over een gewone boterham in Villa Tartine

Dit stijlvolle gastenverblijf ligt in een landelijke omgeving, nabij het Arboretum en een netwerk van grachten en beekjes. In het gerenoveerde landhuis van Tine en Filip kan je zorgeloos verblijven in een van de 5 kamers. Die dragen allemaal de namen van bekende liedjes waar in de kamers verder naar verwezen wordt: Susy, Alice, Caroline, Lucy, EIleen. Welke kies jij? 

Boxspringbedden, een flatscreen, wifi, een regendouche, airco en een minibar. Het staat allemaal tot je beschikking. Pure luxe... In de ontbijtkamer of ruime tuin kan je op elk moment van de dag genieten van een drankje of van de rust. Je elektrische fiets kan je opladen in de overdekte fietsenberging van de B&B.

Villa Tartine ontbijt.jpg

Lekker in de watten gelegd

De eigenaars houden ervan hun gasten in de watten te leggen. Dat doen ze onder andere door elke ochtend een uitgebreid en feestelijk ontbijt klaar te maken. 

Geen wonder dat Villa Tartine de voorbije jaren bekroond werd met verschillende awards. Ook duurzaamheid vinden ze belangrijk bij alles wat ze doen, ze zijn sinds 2022 dan ook trotse houder van het Green Key label.

Fort Liezele.jpg

Uitkijken naar lekkers in de streek

Hoeve-ijs is het lekkerst. Dat kan ook jij ontdekken. Een topproduct vol dagverse melk overtreft industrieel ijs op alle fronten. Van de boerderij verhuist de melk rechtstreeks naar artisanale zaakjes zoals Lotte’s Hoeve-ijs in Liezele. Daar wordt dit verse zuivel verwerkt tot de meest smakelijke ijsvarianten.

Fortcafé De Batterie is dan weer een merkwaardig deel van Fort Liezele. Vanop het ruime terras en dakterras kijk je uit op de fortgracht en het landschapspark. Dat wordt smullen van stoverij, snacks en tapas en proeven van streekbieren. 

asperge.jpg

Op weg naar het witte goud

De Klein-Brabanders vinden dat Puurs-Sint-Amands de titel van aspergegemeente verdient. “De bakermat van de asperge ligt in Puurs”, verklaart de burgemeester. Proef en ook jij zal in april, mei, juni vaststellen dat het witte goud een echte Puurse delicatesse is. 
Hou de galadiners, de aspergewandelingen en de kookworkshops in het oog. Ben je een natuurliefhebber? En hou je van een uitzonderlijk mooie natuurwandeling in de herfst of een fietstocht in de zomer? Bezoek dan het groendomein Tekbroek. 

Dit historische groendomein met veenbodem is een groene oase van 17 hectare, vlakbij de watertoren. Natuurontwikkeling staat centraal in Tekbroek. De gemeente zorgt er voor de aanplanting van inheemse wilgensoorten en de els. Leuk picknicken kan je daar op de voorziene plaatsen. 

Villa Tartine tuin.jpg

Een streling voor alle zintuigen

Het wellness arrangement dat je bij B&B Villa Tartine kan boeken omvat een verwenontbijt met cava en een dag toegang tot Thermen Londerzeel. Maar ook in de B&B zelf kan je zalig ontspannen. In de tuin zijn maar liefst 5 relaxzones en een hangmat voorzien, zodat je ongestoord op adem kan komen. Een mooi voorbeeld van de dynamiek die B&B Villa Tartine typeert. Hier is het altijd zalig verblijven en genieten van het mooie leven.

Villa Tartine tuin1.jpg

Boek jouw verblijf in Villa Tartine

Klaar om Scheldeland te ontdekken? Reserveer snel jouw verblijf bij Villa Tartine in Puurs-Sint-Amands. Je vindt alle informatie over prijzen en beschikbaarheden op de website van de accommodatie.