B&B 't Hoogste

B&B 't Hoogste

Gezellige Bed & Breakfast aan de Schelde

Bornem
Capaciteit
1 - 6 Personen
Straat + huisnummer
'T HOOGSTE 30
2880 Bornem
E-mail
Telefoonnummer
033446030
Link

Vlakbij de Schelde logeren om zo Scheldeland te ontdekken? Kan niet beter, toch? Ontdek daarom snel ’t Hoogste, een gezellige B&B die de perfecte uitvalsbasis vormt om deze  prachtige regio tot in de kleinste hoekjes te verkennen.

In Bornem staan Els, Tom en hun kinderen te springen om je te ontvangen in hun bed & breakfast. Ze renoveerden een hoeve vlakbij de oevers van de Schelde. Mag je hier verwachten: een comfortabele kamer, een lekker ontbijt en een bruisende omgeving.

tHoogste in Bornem.jpg

B&B met thuisgevoel

Tom en Els staan bekend voor hun hartelijke ontvangst. Ze zorgen goed voor je en je voelt je in ’t Hoogste meteen thuis. De drie kamers hebben elk een eigen badkamer, zijn voorzien van airco en toegang tot het balkon. Alles is ingericht in een moderne maar landelijke sfeer. 

In de kamer is al een badjas voorzien, maar vergeet je zwembroek of bikini niet. Want buiten op het terras staat er een jacuzzi waar je kan relaxen. De kers op de taart! Want er is nu eenmaal niks leuker dan de zuivere Scheldelucht opsnuiven terwijl je in je eigen privébubbelbadje ligt te sudderen.

B&B 't Hoogste ontbijt.jpg

Liefde gaat door de maag

Honger en dorst gekregen van al dat genieten? In de directe omgeving van ’t Hoogste heb je een overvloed aan gezellige cafeetjes en restaurants. De Hopschuur bijvoorbeeld, is legendarisch in de streek. Je geniet er van bijna 100 verschillende bieren – jawel, dat lees je goed. Pils, trappist, fruitbier, pale ale… Voel je de keuzestress al opborrelen? Hoeft niet hoor, je kan hier uren blijven zitten om te proeven en te genieten. Aanrader: in de tuin van De Hopschuur is het in de zomer extra gezellig.

Een leuk adresje op fietsafstand: café ’t Koningsrek Zates. Na een fietstocht een verfrissende pint (of frisdrank) doet altijd deugt. Eens goed gaan eten? Dan is taverne Oud Gemeentehuis ideaal. Kom tot rust op één van de mooiste plekjes in de buurt. Het uitgebreide aanbod aan verse gerechten en grills zal je daar ongetwijfeld bij helpen.

Fort Bornem.jpg

Het Fort van Bornem

Op een boogscheut van de B&B vind je ook het Fort van Bornem waar rondom heel wat te beleven valt. Wandelen, fietsen, vissen in een stukje natuur. Een stukje natuur met speciale gasten bovendien. Want dit fort herbergt duizenden vleermuizen die hier hun winterslaap houden en er in de zomer verkoeling vinden. Het Fort doet veel inspanningen om het voor deze gevleugelde vrienden de ideale thuis te maken.

Ontdek het fort met de fiets. Via de Groote Oorlog fietsroute fiets je langs het Fort van Liezele, de Schans van Puurs én het Fort Van Bornem. Fiets de hele route of een deel ervan, de keuze is helemaal aan jou. 

Een bruisende buurt

Eén keer per jaar tijdens het weekend van de Dodentocht heeft Bornem de eer om bijna 13 000 wandelaars te ontvangen. De tocht van 100 kilometer start en eindigt in Bornem. Je kan vanuit ‘t Hoogste de sfeer opsnuiven en een stukje van de route stappen. Tijdens het event kan je langs het parcours de deelnemers aanmoedigen, een plezier voor zowel de stappers als de supporters!

Een ander hoogtepunt is het Wereldfestival Ezperando, vlakbij het Fort van Bornem. Op het programma: workshops, een wereldmarkt, muziek en lekker eten en drinken. Verschillende Bornemse vzw’s met projecten in Cambodja, Nepal, Haïti en Zuid-Afrika organiseren het festival om hun werking te ondersteunen. Ze brengen sfeer, dansbare vibes en een hele reeks uiteenlopende muziekgroepen naar Bornem. 

Bornem het hele jaar door een bruisende buurt met verschillende evenementen. Op het lijstje onder andere de Fortiviteiten, Derny Koers en Bornem Zingt. Vervelen in Bornem? Nooit! Ook al daarom kom je langs in deze fijne gemeente – en in B&B ’t Hoogste, natuurlijk!

B&B 't Hoogste tuin.jpg

Kom slapen op ‘t Hoogste

Maak kennis met Bornem, de buurt en Els & Tom. Ze staan te springen om je te ontvangen in hun landelijke B&B. Boek vandaag nog je verblijf, je zal er geen spijt van krijgen!