B&B La Corderie

B&B La Corderie

Ongestoord genieten in Scheldeland

Hamme
Capaciteit
11 Personen
Straat + huisnummer
HOOGSTRAAT 23
9220 Hamme
E-mail
Telefoonnummer
0479327078
Link

In een historische directeurswoning uit 1885, omgebouwd tot een uiterst elegante B&B, wordt La Corderie met de hoogste toewijding uitgebaat. 

Deze bed & breakfast  is perfect geschikt voor zowel zakelijke als recreatieve bezoekers. De uitbaters stellen alles in het werk om je vanaf het eerste moment helemaal op je gemak te stellen. 

B&B La Corderie patio buiten.jpg

Slapen, vergaderen… alles kan!

Wat staat je zoal te wachten? 4 slaapkamers en vergaderfaciliteiten. Een uiterst volledige, comfortabele inrichting die de perfecte ondersteuning biedt voor ieders verblijf. 

Maar de B&B is simpelweg ook een streling voor het oog. De rijke geschiedenis van dit gebouw spat van de muren. Je kan de verhalen in deze uiterst inspirerende omgeving bijna proeven.

preview_TOV_Hamme_De_Bunt-2.jpg

Schitterend aan de oevers van de Schelde en de Durme

Deze Bed and Breakfast is perfect gelegen in Wuitensgemeente Hamme , midden tussen cultuurparels Gent en Antwerpen. Aan de oevers van de Schelde en de Durme  maak je de mooiste fiets- of wandeltochten.   

Mooi meegenomen is het verhaal van de touwslagerijen, dat als een rode draad doorheen deze gemeente én dit verblijf loopt. Erwin en Luuk vertellen je er met plezier alles over. Je kan bovendien gerust bij hen aankloppen met al je andere vragen. Van winkels tot cafés of fietsroutes: ze geven je de inside information die je verblijf onvergetelijk maakt. Je merkt het al snel: hier wordt alles in het werk gesteld om je een echt thuisgevoel te laten ervaren.

la corderie vlaskamer.jpg

Vier uitnodigende gastenkamers, passend bij een totaalervaring

Reserveer je een verblijf in deze heerlijke accommodatie? Dan kan je kiezen uit vier prachtige kamers, heerlijk ingebed in deze historische B&B. Alle vier dragen ze de naam van een plant die wordt gebruikt bij het vervaardigen van touwen: Vlas, Hennep, Jute en Sisal.

Op aanvraag is een kinderbedje makkelijk bijgezet. Zo kan je met een gerust gemoed met het hele gezin afzakken naar het mooie Scheldeland.

la corderie zwemvijver.jpg

Volledig uitgerust – net zoals jij na je verblijf

De kamers lenen zich uitstekend tot het vinden van welverdiende rust, maar zijn ook zo ingericht dat je er in alle stilte kan werken. Daarom is La Corderie ook voor zakenlui een absolute topbestemming. 

De B&B is voorzien van een charmante patio. Even onderuitzakken? Zet je dan voor de flatscreen-tv. En jezelf opfrissen kan in de eigen badkamer. Alle accommodaties hebben bovendien een gezellige zit- en koffiehoek.

Of wat dacht je van een duik in de natuurlijke zwemvijver? Dé blikvanger van de tuin.

B&B La Corderie in Hamme
B&B La Corderie in Hamme

Genieten van het ontbijt

Het uitgebreide ontbijt bestaat altijd uit een bonte waaier van gezonde ingrediënten. Grotendeels streekproducten, natuurlijk, zodat je het beste van deze regio kan ontdekken. Smul van die heerlijke start van de dag in de mooie ontbijtruimte. Of proef het bij mooi weer op het terras, met zicht op de tuin.

Op dat mooie, rustieke terras geniet je van de vredigheid met een heerlijk drankje. Verdere ontspanning vinden gasten in de tuin of de rustgevende loungeruimte.

Vergaderruimte.jpg

Productief vergaderen in een uiterst rustiek kader

Ook het koetshuis werd helemaal gerenoveerd en doet nu dienst als polyvalente ruimte voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops… Er zijn diverse catering- en verblijfsformules mogelijk. Zo behoort een middaglunch eveneens tot de vele opties. 

DeBunt_DavidSamyn.jpg

Zet een stapje in de omgeving

De B&B ligt in Scheldeland; een wondermooie regio, zeker voor fietsers en wandelaars. De gastheren helpen je graag bij het uitstippelen van jouw traject en beschikken hiervoor over talloze routekaarten. 

Op aanvraag zorgen je gastheren ook voor een huurfiets. Je batterijen én die van je fiets laadt je probleemloos weer op in de B&B.

Voortreffelijk tafelen

In het centrum van Hamme, waar La Corderie zich bevindt, vind je een breed assortiment aan fijne horeca- en andere zaken. Net om de hoek is er Het Patronaat; een culinair walhalla. Vlakbij in privé sauna L'eau de Vie kan je heerlijk gaan ontspannen. Cabaret, bowling, een binnenspeeltuin? Het ligt allemaal op wandelafstand...

B&B La Corderie in Hamme
B&B La Corderie in Hamme

Boek nu jouw verblijf bij La Corderie

Laat de drukte van elke dag even achter je. Kom uitblazen in het mooie Scheldeland. Wil je ook verblijven in La Corderie in Hamme? Boek dan jouw verblijf via de website van de accommodatie. Daar vind je alle info over prijzen en beschikbaarheden.