Verwenmodus aan, sauna of bubbelbad in en genieten maar van een deugddoend weekendje weg in deze vier logies!

WELLNESS WEEKEND

B&B Casa Verde - Dendermonde

Casa Verde ligt achter de gevel van een charmant herenhuis. Over de drie verdiepingen zijn twee wellnesscomplexen ingericht waar de sprookjes van duizend-en-één nachten als inspiratiebron dienden.
Overnachten kan in Casa Tierra, Casa Cielo of Casa Luna, kamers met Oosters geïnspireerd interieur.
 
 

Wandelroute vlakbij: Dendermonde, een ruïne aan Schelde en Dender

Over de totale verwoesting van een eeuwenoude stad. Dendermonde is één van de 7 Belgische 'Martelaarsteden' waar de Duitsers in augustus-september 1914 een ware ravage aanrichtten.
 
 

B&B Eiland – Wetteren

Aan de rand van Wetteren schuilt tussen de weiden en de boomkwekerijen B&B Eiland met wellness-faciliteiten. Je overnacht er in een van de 3 luxe kamers met design duobad, relaxen kan in de wellnessruimte met sauna, infraroodcabine, jacuzzi en binnenzwembad. De regendouches en het terras buiten maken je wellness-beleving compleet.
 
 

Wandelroute vlakbij:  Langs tuinen en duinen wandelroute

Wandel door provinciaal domein Den Blakken, de velden van de boomkwekers of door de stuifduinen. 
 

B&B Chillann – Denderleeuw

Met zijn unieke ligging op de oever van de Dender kan je bij Chillann ten volle genieten van de stilte van het water. De B&B telt 2 tijdloos ingerichte kamers en om helemaal tot rust te komen, kan je terecht in het massagesalon of de sauna.  Leuke extra is de sloep die klaarligt voor de gasten en waarmee je de Dender kan afvaren.
 
 

Fietsroute vlakbij:  Schiptrekkersroute

Fiets over het pad waarlangs de 'schiptrekkers' vroeger de schuiten voorttrokken en langs de meanderende Dender. 
 

 

Vakantiewoning ’t Notenboomhuisje - Laarne

Je logeert in het gerestaureerd melkhuisje van een 19de eeuwse hoeve, waar je in alle rust gebruik kan maken van de privé-sauna (tegen betaling). Het huisje voor maximum 4 personen ligt vlakbij de Kalkense Meersen, een uitgestrekt meersengebied met een rijke natuur, aan de Schelde.
 
 

Wandelen vlakbij:  WANDELNETWERK KALKENSE MEERSEN - DONKMEER

Het wandelnetwerk 'Kalkense Meersen-Donkmeer' serveert je 165 km wandelplezier in een meander van de Schelde tussen Wetteren en Dendermonde, in een prachtig natuurlandschap en rond het Donkmeer, een van Vlaanderens grootste meren.
 
 
 

4x weekendje wellness

Toerisme Scheldeland
Toerisme Scheldeland

Toerisme Scheldeland loodst je langs het water, de beste fietsroutes en leukste wandelroutes van de regio!