B&B Guesthouse Max

B&B Guesthouse Max

Rustig verblijven nabij bruisend Antwerpen

Zwijndrecht
Capaciteit
1 - 4 Personen
Straat + huisnummer
VERBINDINGSTRAAT 151
2070 Zwijndrecht
E-mail
Telefoonnummer
+32 473 83 01 44
Link

B&B Max in Burcht (Zwijndrecht) is een droom die Dirk al lang koesterde. Hij doet er alles aan om zijn gasten net dat tikkeltje meer luxe en gastvrijheid te bieden. De ligging in Scheldeland, vlak bij Antwerpen, maakt het helemaal af.

lounge guesthouse max.jpg

Rustig en toch bij de stad

Burcht is een rustig dorpje in de groene Scheldevallei. Je kunt er naar hartenlust fietsen en wandelen in de prachtige natuur. Maar als je wil, kun je binnen enkele minuten ook volop van de stadssfeer genieten. De Meir, De Groenplaats, het Rubenshuis, de restaurants en cafés: alles wat Antwerpen zo aantrekkelijk maakt, ligt binnen handbereik.

B&B Guesthouse Max is een luxueuze studio met volledig ingerichte keuken en badkamer, bestemd voor 2 volwassenen en 2 kinderen (tot 12 jaar oud). 

zwembad
badkamer gh max

Zwembad

Dé blikvanger van het guesthouse is het verwarmde buitenzwembad, te gebruiken van begin mei tot eind oktober. Vanuit je kamer ga je zo op het terras en de tuin in, zodat je meteen kunt gaan plonzen. Aan alles kun je voelen dat hier aandacht besteed is aan comfort. Je hebt naast grote zachte badhanddoeken ook kamerjassen, de betere bad- en doucheproducten, een minibar en een Nespressomachine. Je voelt je meer dan welkom!

De Waterbus.jpg

De Waterbus op

De gemakkelijkste én leukste manier om naar Antwerpen te gaan? Dat is De Waterbus. Om het half uur komt de boot in Zwijndrecht langs. Op een mum van tijd sta je aan het Steenplein in centrum Antwerpen, en je hebt er nog een aangenaam uitje aan overgehouden ook. Of je kunt het omliggende Scheldeland verkennen. Bezoek bijvoorbeeld het Gilliot & Roelants Tegelmuseum in de Sint-Bernardusabdij in Hemiksem. Of maak er een fiets- of wandeltochtje van in de natuur, met de Gilliot-wandelroute, de Beverfietsroute of de Baksteenfietsroute!

keuken gh max
slaapkamer gh max

Ontspanning in de buurt

B&B Guesthouse Max heeft een hart voor fietsers. Je kunt er elektrische fietsen huren en opladen voor een fikse tocht langs de Schelde en richting Waasland. Zeker de Schelderoute is een aanrader, net als de wandel- en fietsroutes langs de fortengordel aan de westelijke grens van Zwijndrecht. Aan de andere uithoek van het dorp vind je het Vlietbos, een uniek ecosysteem met bos- en duinengebied. En op de vlakte van Zwijndrecht kun je grazende konikpaarden bewonderen. ’s Avonds kun je dan terug naar Max voor een welverdiende nachtrust...

woonkamer guesthouse max.jpg

Boek de Max

Zin in een weekendje in het rustgevende Scheldeland of een uitstap naar bruisend Antwerpen? Dan is B&B Guesthouse Max een uitstekende keuze! Bezoek de website van B&B Guesthouse Max voor info en prijzen.