Hotel Essenza

Hotel Essenza

Verdwalen langs waterplassen, wandelen door stiltegebieden in Puurs-Sint-Amands

Puurs-Sint-Amands
Capaciteit
1 - 33 Personen
Straat + huisnummer
ESSENDRIES 2
2870 Puurs-Sint-Amands
E-mail
Telefoonnummer
+32 3 288 33 33
Reservation
Online boeken
Link

Verdrinken in een zee van verleidelijke charme, in het hart van Scheldeland? Dan zit je goed bij Hotel Essenza. Het hotel staat bekend om zijn persoonlijke service en is ook houder van het Green Key label: een erkenning voor de inspanningen die logies, attracties, restaurants en vergaderlocaties leveren op het vlak van duurzaamheid. 

 

Je logeert er in het mooie Kalfort, een gehucht in de gemeente Puurs-Sint-Amands. Je kent het dorp misschien door de aspergeteelt, die er vroeger zeer populair was. Dat zegt je niet meteen iets? Geen nood, je zal de regio snel leren kennen – te voet of met de fiets. Want de wandel- en fietspaden zijn hier bijzonder aanlokkelijk!

browse_5.jpg

Ervaar de persoonlijke service in Hotel Essenza

Klein-Brabant strekt zich uit langs de Schelde en de Rupel. Deze streek ligt dus pal in het hartje van Scheldeland. De streek kreeg grote aandacht door de uitzending van de serie Stille Waters, maar ook door de jaarlijkse Dodentocht. Een uitgestrekt wandelnetwerk brengt je allicht ook tot bij het rustig gelegen Hotel Essenza, niet ver van het centrum van Puurs en midden tussen de vlieten en de beekjes.

browse_4.jpg
browse_3.jpg

Smaakvol logeren, musicalarrangement of een vakantie met zorg?

Hotel Essenza is een zeer rustig gelegen hotel midden in Klein-Brabant. De smaakvol ingerichte kamers bieden je alle comfort na een zalig diner op het terras of in het gezellige restaurant. Er zijn 15 kamers in Hotel Essenza: naast de tweepersoonskamers is er ook nog een kamer voor drie personen én een heel ruime suite voor vier personen. Natuurlijk is het hotel voorzien van alle faciliteiten, voor jouw comfort. Zo kan je genieten van gratis internet én voldoende parkeergelegenheid. 

Ze geven elke gast graag een warm welkom, en passen daarom Hospitality+ toe. Kinesitherapie of verpleging nodigt? Tillift of dieetadvies? Geen probleem! Geef hen een seintje. Ze brengen je in contact met een geschikte en betrouwbare zorgverstrekker uit hun lokale netwerk. 

browse_2.jpg

Lekker slapen, lekker ontwaken

Een uitgebreid ontbijt ? Uiteraard! En als je in het hotel wilt dineren, kan dat natuurlijk ook. In dat geval moet je dat bij aankomst doorgeven. De keuken zal je ongetwijfeld verrassen met een heerlijk 3-gangen menu Chefs’ Choice, bereid met dagverse seizoensproducten. 

Wil je mobiel blijven of wat cultuur opsnuiven tijdens je verblijf? De persoonlijke service van het hotel omvat ook fietsenverhuur en een shuttledienst (naar bijvoorbeeld de luchthaven). Bij de arrangementen die Essenza aanbiedt, is het musicalarrangement een leuke keuze. Studio 100 brengt in haar naburige evenementenhal bijvoorbeeld de musical Daens. Het hotel zorgt voor een diner, een overnachting én het transport naar het event.

fort_liezele.jpg

Een toeristisch en culinair schaakbord

De streek rond Puurs-Sint-Amands blinkt uit door tal van aantrekkelijke plekjes. Fortcafé De Batterie, ontdek je als de meest verrassende plek in het fort van Liezele. Dat cafeetje is gevestigd in de vroegere machinekamer, waar de elektrische stroom werd opgewekt. Dé plek om streekbieren te proeven. 

Voor een streek die nog steeds de reputatie draagt als dé aspergestreek bij uitstek, kan je natuurlijk ook voortreffelijke gerechtjes proeven met versbereid wit goud. Proef de culinaire creaties in de vele horecazaakjes in de buurt. Laat je verrassen door unieke bereidingen – of speel een uitstekend bereid bordje à la Flamande naar binnen.

Duvel brouwerij.jpg

Meer arrangementen op ieders maat

Hotel Essenza, het business hotel met de persoonlijke touch, biedt je ook een uitgebreid tweedaags wellness arrangement aan in zijn Puerto Puro. Het omvat een aperitief en een diner, een uitgebreid ontbijt en een wandeling in de prachtige natuur van Klein-Brabant, met een wandelkaart in de hand. 

Ook een driedaags fiets- en wandelarrangement, inclusief culinaire driegangendiners kunnen kant-en-klaar op je planning. Het schilderachtige Klein-Brabant biedt trekpleisters als de brouwerij Duvel, de forten van Breendonk, Liezele en Bornem (uit het begin van vorige eeuw), kastelen, tochten op de Schelde, veerdiensten van dorp naar dorp. Een eindeloos avontuur. Een immense rijkdom waarop ook Hotel Essenza trots is.

Boek je verblijf!

Wil je Scheldeland van z’n mooiste kant bekijken? Dan zit je helemaal op je plek in Hotel Essenza in Puurs-Sint-Amands. Als je meer informatie wenst over de prijzen en beschikbaarheden, check dan snel de website van het hotel.