Vakantiewoning 't Sutterhuisje

Vakantiewoning 't Sutterhuisje

Vintage vakantiehuisje aan het Donkmeer

Berlare
Capaciteit
4 Personen
Straat + huisnummer
DONKLAAN 187
9290 Berlare
E-mail
Telefoonnummer
093675360
Link

De familie De Sutter heet je van harte welkom in hun Suttershuisje, een heerlijke vintage vakantiewoning aan het Donkmeer in Berlare. Wat je hier mag verwachten: zalige bedden, een fijne inrichting en een mooie omgeving  met een overvloed aan activiteiten. De perfecte uitvalsbasis voor een weekend rust, wandelen en  fietsen in Scheldeland.

sutterhuisjeberlare3.jpg

Back to the ‘60s

Het vakantiehuisje dateert uit de jaren ’60. De eigenaars gaven de bungalow in 2018 een grondige renovatie – en dat gaf het comfort een flinke boost! Nieuwe badkamer en hedendaagse normen: check. Jaren ’60 stijl in ere gehouden: dubbelcheck. 

Er zijn twee ruime slaapkamers. Je kan het huisje huren voor 1, 2, 3 of 4 personen. De eigenaars zijn flexibel en hebben dan ook aangepaste prijzen naargelang het gezelschap én het seizoen.

't sutterhuisje.jpg

Binnen of buiten: altijd ontspannen

Je hebt in ‘t Sutterhuisje toegang tot een overdekt terras en tuin. De keuken is volledig ingericht om zelf te koken maar je kan er ook voor kiezen om je eens goed te laten verwennen. Er is toch niks zaliger dan lekker bediend worden tijdens je vakantietje weg?

Dat beseffen ze bij ’t Suttershuisje maar al te goed. Op aanvraag voorzien ze voor jou een heerlijk ontbijt. Vraag zeker naar meer info bij je reservatie!

Vakantiewoning 't Sutterhuisje in Berlare
Vakantiewoning 't Sutterhuisje in Berlare

Nieuw bed nodig?

Al meer dan 50 jaar baat familie De Sutter ook een meubelwinkel in de buurt uit: Meubelen De Sutter. Het eigenzinnige interieur komt dan ook niet uit de lucht vallen – er is goed over nagedacht! Ze hebben een extra twist aan hun vakantiehuisje gegeven en dat merk je ook aan de bedden. 

Ben je zelf op zoek naar een nieuw bed? Dan weet je: een bed kiezen is een grote beslissing. Een goede nachtrust is belangrijk. En daar hebben ze hier de perfecte oplossing voor gevonden.

Op aanvraag plaatsen ze een bed uit hun winkel naar keuze in ‘t Suttershuisje. Zo kan je het eens uittesten. Als je nadien ook overtuigd bent en je koopt het bed bij Meubelen De Sutter, dan is je overnachting gratis. Dat is fair, toch? Dat je even op adem komt in de natuur en kan fietsen of wandelen in de streek is dan heel mooi meegenomen.

Donkmeer Berlare.jpg

In en rond het Donkmeer

Het Donkmeer in Berlare heeft alles te bieden wat een wandelaars- of fietsershart begeert. Met kilometers aan wandelpaden, fietsroutes en groene rust ga je je hier zeker niet vervelen. 

Op de menukaart vol natuurgebieden staan onder andere de Kalkense Meersen, Berlare Broek en Heidemeersen. Vraag zeker naar de suggesties van de “chefs” van dienst, de eigenaars van het huisje. Zij maken je graag wegwijs in de wirwar aan wandel- en fietspaden in de Scheldeland.

sutterhuisje.jpg

Op de fiets en aan tafel

Nu we het er toch over hebben: verken je de omgeving liever met de fiets? Dat kan! ’In de buurt zijn er verschillende mogelijkheden om (elektrische) fietsen of mountainbikes te huren.

Van al die avonturen krijg je honger. Rondom het Donkmeer zijn er tal van restaurants, cafeetjes en terrasjes. Kies zeker eens een gerecht met dé specialiteit van Scheldeland: paling. 

preview_Nieuwdonk2.jpg

Ravotten met de kinderen

Breng gerust je kinderen mee naar ’t Suttershuisje. Je kan met hen bootje varen op het Donkmeer en de dieren in de eendenkooi of op hun aaiweide leren kennen. In de zomer zwemmen ze in Provinciaal Recreatiedomein de Nieuwdonk, spelen ze in de speeltuin of leven ze zich uit in de minigolf. Terwijl je kroost de tijd van hun leven beleeft, kan je zelf genieten van een hapje of drankje in de bar of restaurant. Iedereen wint!

Kom slapen aan het Donkmeer

De mogelijkheden bij ’t Suttershuisje zijn eindeloos. Eén ding is zeker: je zal je niet vervelen aan het Donkmeer. Kom zelf Scheldeland ontdekken, en boek vandaag nog je verblijf in ’t Suttershuisje.