MAATREGELEN COVID-19

INFORMATIE VOOR DE BEZOEKER EN DE INWONERS

De nationale maatregelen omtrent COVID-19 hebben een grote impact op ons dagelijks leven en op de toeristische sector. Toerisme Oost-Vlaanderen en Toerisme Provincie Antwerpen vragen iedereen de regels zoals voorgeschreven door de bevoegde diensten te volgen. 

Op onze sites vind je heel wat tips terug voor fietsen, wandelen en uitstappen. Hou er rekening mee dat dit enkel toegelaten is onder bepaalde omstandigheden. Je kan nog steeds fiets- en wandelroutes downloaden op onze site maar hou bij jouw tochten steeds rekening met social distancing en het feit dat enkel noodzakelijke verplaatsingen zijn toegestaan. 

Bewegen blijft natuurlijk aanbevolen. Dus een wandel- of fietstocht in de buurt zijn zeker mogelijk. Probeer wel drukke plaatsen te vermijden en maak van de gelegenheid gebruik om misschien iets minder bekende plaatsen in jouw omgeving te ontdekken. 

Je kan ons natuurlijk blijven volgen op onze social mediakanalen. Op facebook en Instagram blijven we actief en wie graag haar of zijn mooie plekjes in de buurt wil delen kan dat nog steeds doen met de hashtag Expeditiescheldeland. Zo kan iedereen meegenieten van onze regio.

Hou er rekening mee dat in Oost-Vlaanderen en Antwerpen alle provinciale recreatiedomeinen beperkt open zijn en erfgoedsites onder voorwaarden of soms nog gesloten.

Blijf gezond, hou je aan de regels, draag zorg voor elkaar en hopelijk tot binnenkort in de regio.

INFORMATIE VOOR DE TOERISTISCHE SECTOR

Ook in deze tijden proberen we de toeristische sector zo goed mogelijk te ondersteunen. Surf naar sector.tov.be voor de laatste informatie en abonneer je op de sectornieuwsbrief van Toerisme Oost-Vlaanderen voor regelmatige updates, o.a. over steunmaatregelen en inspirerende initiatieven.