Wek de fantasie van je kinderen op met een kindvriendelijke rondleiding in het Fort van Liezele. Een bezoekje aan dit beschermd monument is een interessante ervaring voor jong en oud.

Kindvriendelijke rondleiding in Fort Liezele

withkidsontheroad aan Fort Liezele

Over het Fort

Fort Liezele is één van de best bewaarde en gerestaureerde pantserforten van de Vesting Antwerpen. Het fort dateert van begin 20ste eeuw, doorstond beide wereldoorlogen en is nu een vestingbouwkundige parel in een groene zone.
 
Landschapspark Fort Liezele

Landschapspark Fort Liezele

Naast het museum en een rondleiding in het fort kan je ook een kijkje nemen op het dakterras van het fort. Daar heb je een mooi overzicht van het landschapspark dat het fort omringt. Je kan uren spelen, fietsen of wandelen in de groene gordel rond het fort. 
Fortcafé De Batterie

Fortcafé De Batterie

Op krachten komen doe je in fortcafé De Batterie. Ooit een machinekamer, vandaag een aangenaam cafeetje en bijhorend terras met zicht op de slotgracht.
diner op een donut boat

Tip in de buurt: donut boat in Willebroek

 
Een uniek adresje in de buurt van het fort is zonder twijfel de Yachtclub Volante in Willebroek. Daar dineer je op het water, in een donut boat. 

Wil je meer te weten komen van Expeditie Scheldeland?

Bekijk de belevingen van de andere expeditieleden.

Expeditie Scheldeland

Expeditie Scheldeland: Kindvriendelijk bezoek aan Fort Liezele

withkidsontheroad.
withkidsontheroad.

Voor Katrien, Ludovic, Bas en Elodie draaien de reizen die ze doen rond één welbepaald thema: op vakantie gaan met kinderen. Dit vrolijke gezin reist de wereld rond voor de blog withkidsontheroad. en zal nu testen hoe kidsproof Scheldeland eigenlijk is.