Glenn heeft een hart voor gastronomie en onbekende plekjes. We stuurden hem de fiets op richting de kastelen van Heusden en Destelbergen. Als afsluiter geniet hij van een lekker streekgerecht.

Kastelen kijken en paling eten

Slot van Laarne

Fietsen langs kastelen

In de gemeenten Lochristi, Beervelde, Laarne, Heusden en Destelbergen vind je heel wat kastelen. We stippelden de kastelen fietsroute dan ook uit langs enkele parels. Het bekendste, te bezoeken kasteel is het Slot van Laarne. De route neemt je ook mee langs leuke streekbiercafés en restaurants. 
 

Meer fiets- en wandelroutes?

Bekijk het Scheldeland routeboekje en ontvang instant een pdf met 6 fietsroutes en 6 wandelroutes. De routes nemen je mee langs de mooiste plekjes en de lekkerste adresjes.
 
Bistro Céline

Aan tafel bij Bistro Céline

In deze gezellige bistro bestel je niet alleen grootmoeders klassiekers maar ook heel wat varianten op het streekgerecht met paling. Dit adresje is geliefd bij fietsers en wandelaars in de omgeving. Het zonnig terras tijdens de zomermaanden met een mooi zicht op de damsloot is een leuke extra.

Reserveer je tafeltje

Expeditie Scheldeland: kastelen kijken en paling eten

Glenn De Schrijver
Glenn De Schrijver

Glenn De Schrijver is de travelblogger achter Reistebrij. Naast zijn blogposts maakt Glenn ook vlogs, is hij een fervent twitteraar en weet hij als geen ander hoe zijn ervaringen vast te leggen in tekst en beeld.