Putteke Winter in De Schorre - Boom

Putteke Winter hult recreatiedomein De Schorre in een magische wintersfeer op 8 en 9 december. Tijdens een sfeervolle wandeling ontdek je het domein op een heel andere manier. Laat je verrassen door mysterieuze figuren, prachtige wintervertellingen, knappe vuurshows en livemuziek.

Bezoek De Schorre

 

Kerstmagie in het kasteel van Laarne

Van 8 tot 23 december wordt het kasteel van Laarne en het kasteeldomein omgetoverd in een sprookjesactig decor. Gekke elfjes, prinsen en prinsessen, maar ook een mysterieuze ijsgraaf en de kerstman brengen je langs de magische trappen naar de mooi versierde kasteelkamer en zorgen voor meeslepende vertellingen.

Ontdek de magie

(Over)winteren in Aalst

Vijf weken lang valt er heel wat te beleven in de Aalsterste binnenstad die ondergedompeld wordt in een warme, winterse gezelligheid. Het startschot wordt op 8 december gegeven met Aalst Twinkelt: avondshopping, een magisch spouwspel op de Grote Markt en vuur en lichtacrobatie in de winkelstraten. Of schrijf je in voor een bezoek aan het belfort binnenstebuiten.

Naar het programma

Winterbar 725 - Puurs

725 jaar geleden verkreeg Puurs zijn keure/gemeenterechten. Het feestjaar wordt afgesloten met Winterbar 725 en een heuse ijspiste van 8 december tot 7 januari. Wat de winterbar zo speciaal maakt? Elke dag baat een andere vereniging de bar en ijspiste uit.

Naar de winterbar

 

5 leuke kerstuitstappen

Toerisme Scheldeland
Toerisme Scheldeland

Toerisme Scheldeland loodst je langs het water, de beste fietsroutes en leukste wandelroutes van de regio!