Landhuis Ter Velt

Landhuis Ter Velt

Huiselijke én prestigieuze verwennerij

Melle
Kamers
3 Kamers
Capaciteit
10 bedden
Straat + huisnummer
KAPELLENDRIES 52
9090 Melle
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 362 68 22
Reservation
Online boeken
Link

Soms betovert een woning je vanaf het eerste moment. Het zal niet anders zijn met Landhuis Ter Velt. Aan de rand van het grondgebied Gontrode in het rustieke Melle ligt dit majestueuze landhuis te pronken. Het schittert te midden van een weelderige parktuin en een boomgaard. En wordt omringd door weidse landschappen die zich tot aan de horizon uitstrekken.

Landhuis Ter Velt kamer 2.jpg

Ontsnappen met het hele gezin 

Als je op zoek bent naar ankerpunten, dan vallen de kerktorens van Landskouter, Bottelare en Lemberge meteen op. Hier genieten bezoekers van de statige rust in een idyllische omgeving. Een ideale plek dus voor wie zichzelf eens echt wilt verwennen. 

En reis je met het hele gezin? Weet dan goed dat er ook voor je kinderen meer dan plaats genoeg is. Dat maakt van Landhuis Ter Velt in Melle de perfecte ontsnappingsplek om het drukke, jachtige leven achter je te laten. Kom, ervaar en geniet!

Landhuis Ter Velt tafel.jpg

Relaxen in stijl

Eén blik op dit vorstelijke landhuis en je weet: dit is een plek met een prinselijke ziel. De constructie onthult een onmiskenbaar adellijke flair. Het omliggende landgoed is er één om in te kaderen: schilderachtig en bloeiend. Je waant je hier aan het hof van een koninklijke familie, vol sierlijke grandeur en subtiele elegantie.

Die lijn wordt ook binnen de muren naadloos doorgetrokken. Frisse tinten, warme oppervlakken en karaktervolle vormgeving wisselen elkaar af. Het resultaat: een doordachte mix creëert hier een ervaring die de perfectie benadert. Toch wordt het nooit pretentieus. Het respect voor de geschiedenis en de natuuromgeving laat dat ook niet toe. Hier voelt iedereen zich meteen op zijn/haar gemak. 

Landhuis Ter Velt fornuis.jpg

Exclusieve logies voor het hele gezin

Drie stijlvolle en royale kamers zorgen voor optimale adem- en bewegingsruimte voor jou en je gezin. De aanpalende salons worden immers makkelijk omgevormd tot extra slaapvertrek, zodat je ook met je kroost van deze ervaring kan genieten. 

Je hebt trouwens volledig autonoom toegang tot het verblijf. Je bent dus van niemand afhankelijk. Zo voel je je zonder twijfel meteen helemaal thuis.

Landhuis Ter Velt kamer.jpg

Een blik op de kamers

Klaar voor je weekendje weg in Melle? Kies dan één van de mooie kamers uit die dit landhuis te bieden heeft. Dompel je onder in een unieke sfeer en droom weg bij het statige interieur, het uitzicht op de knappe parktuin en het gezang van honderden vogeltjes.

Welke kamer draagt jouw voorkeur weg? Kies je voor Chambre Tribord met zijn Victoriaanse charme en zicht op de prachtige tuin;  Chambre Tonkinoise met zijn dromerige romantiek van lang vervlogen tijden en luxueuse badkamer of voor de luxesuite Chambre D'Orsay?

Landhuis Ter Velt schapen.jpg

Instant behaaglijkheid in een unieke omgeving

Dit vakantieoord is gelegen in een ronduit uitzonderlijk mooie locatie. Trek er zeker eens al wandelend of fietsend op uit om te genieten van de groene rust en ontdek de nabijgelegen kasteeltjes via de Fietsen langs kastelen Fietsroute.

De tuin met zwembad zet meteen de toon: hier is gelukzalige gemoedsrust een evidentie. Genieten tot in elke vezel van je wezen kan dus ook in een klassevolle setting, dat bewijst deze prinsheerlijke B&B met verve.

Brouwerij Huyghe.jpg

Trek de natuur in of bezoek een brouwerij

De rijke natuuromgeving vol cultuurhistorische pareltjes verlengt deze ervaring en maakt ze nog sterker. Aan groene rustpunten geen gebrek. 

Ook om te genieten van een lekker streekbiertje zit je hier goed, Landhuis Ter Velt is gelegen op een boogscheut van brouwerij Huyghe. Laat je op sleeptouw nemen door de roze olifant, kom proeven en duik in het biermuseum dat bij de brouwerij hoort. 

 

Landhuis Ter Velt tuin.jpg

Boek je verblijf

Wil je Scheldeland ontdekken in de mooie streek  rond Melle? Boek dan nu jouw weekendje weg bij Landhuis Ter Velt! Je vindt alle info over prijzen, beschikbaarheden en reservaties op de website van de accommodatie.