Biotina

Biotina

Eén missie: genieten vol gezondheid en welbevinden

Lebbeke
Capaciteit
2 Personen
Straat + huisnummer
Kerkstraat 16A
9280 Lebbeke
E-mail
Telefoonnummer
+32479108223
Link

Een vakantieverblijf dat gezondheid koppelt aan gastvrijheid, welzijn aan ontspanning? Een uniek concept, dat jij ook kan beleven in het mooie Lebbeke.

Lebbeke Biotina.jpg

Van winkel naar totaalbeleving

De idee achter deze verfrissende logies ontstond toen uitbaatster Kristina haar natuur- en dieetwinkel in de Kerkstraat in Lebbeke alsmaar zag groeien. Zelf was ze als verpleegster enorm geboeid door gezonde voeding. Daarop startte ze prompt haar eigen winkeltje – en met succes. 

De zaak kende zo’n bijval dat ze al gauw uitgroeide tot méér dan een winkel alleen. Het werd een heuse ervaringsplek, waar klanten terecht konden voor een ontspannen proeverij. Het duurde niet lang of de totaalervaring mondde uit in een logies, met alles erop en eraan. 

Een gezond en deugddoend verblijf

Hier wandel je binnen in een plek waar alle ingrediënten met de allergrootste zorg worden uitgekozen. De uitbaatster heeft maar één doel voor ogen: jou, samen met alle andere bezoekers een deugddoend en gezond verblijf te garanderen. Eentje dat je niet snel zal vergeten. 
Benieuwd? Ga dan mee richting Lebbeke, waar Biotina je fit en energiek ontvangt!
 

Gezelligheid en gezondheid troef

De accommodatie biedt je gratis wifi en een geweldig uitzicht op de tuin. Het verblijf groeide doorheen de jaren uit tot een volwaardig vakantieoord. Gasten kunnen er gratis gebruik maken van de fietsen – voor een gezonde geest in een gezond lichaam, of wat dacht je? En je krijgt ook toegang tot de mooie bar en buitenruimte.

Lebbeke Centrum
Kerk Lebbeke

Eropuit in Lebbeke!

De landelijke gemeente Lebbeke heeft werkelijk alles om het de natuurliefhebber naar de zin te maken. Vanuit deze gezellige logies maak je de mooiste wandelingen en fietstochten door de typische Vlaamse natuur- en weidelandschappen. Geniet volop van de stilte… en van een heerlijke verfrissing in één van de mooie cafétjes. 

preview_LR_Lebbeke_118.jpg

Terug naar de denderende natuur

Op het grondgebied van Lebbeke liggen drie natuurreservaten: Denderbellebroek, Hannaerden en Wiestermeers. Samen werden ze gebundeld tot één reservaat: Beneden Dender. In Denderbellebroek zie je hooilanden tot zover het oog kan kijken. 

In dit natte gebied, doorvlochten met fraaie beekjes, kan je enkele zeldzame roofvogels spotten, waaronder de boomvalk, buizerd of ransuil. Heerlijk om urenlange wandelingen te maken met vrienden of familie!

Beneden-Dender.jpg

Een mooie mix tussen grasland en waterpartijen

Tussen de oude Denderarmen kuier je in Wiestermeersch doorheen een vallei met een mooi afwisselend landschap. Elzenbroekbossen, knotwilgen en grasland volgen elkaar naadloos op. Een vos of ree zijn hier vaak gespotte zoogdieren. Hannaerden is dan weer een uitgesproken natte omgeving, wat zorgt voor de typische weilanden omzoomd door wondermooie bomenrijen.

De schoonheid van de geboortebossen

Ook de zogenaamde geboortebossen dragen bij tot de pracht van deze omgeving. Ieder jaar kunnen jonge ouders in zo’n bos een boompje planten. De bossen worden opgevat als wilde natuur en niet als park. Inheemse, vertrouwde gewassen worden zorgvuldig gekozen om zo een echte bijdrage te leveren aan het biologische erfgoed en de zone-eigen biodiversiteit. Deze planten krijgen dan het label: ‘plant van hier’ mee. Het resultaat is een steeds verder uitdijende groene omgeving.

Grenzend aan het Kleibos is er sinds enkele jaren ook een heus speelbos voorzien. Hier kunnen kinderen naar hartenlust ravotten op, onder en over de natuurlijke spelelementen. Een absolute must voor wie de Dendervallei bezoekt met zijn/haar gezin.

Grote Markt Aalst.jpg

Even richting stad? Geen probleem!

Lebbeke ligt bovendien mooi in het midden tussen de steden Aalst en Dendermonde, twee cultuurhistorische pareltjes! Je snapt het al, dit maakt van Biotina een uiters veelzijdige logeerplek om de regio, de mensen en de gezonde producten te leren kennen.

Boek snel jouw verblijf

Wil je ook genieten van de unieke mix van gezondheid, gastvrijheid en comfort die je bij deze logies vindt? Boek dan nu jouw weekendje weg via de website van Biotina. Je vindt er ook alle info over prijzen en beschikbaarheden