Beatrice & Marcus

Beatrice & Marcus

Boho chic genieten vlakbij de bruisende Arteveldestad

Gent
Kamers
2 Kamers
Capaciteit
5
Straat + huisnummer
Wolterslaan 183
9040 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 238 10 65
Link

Als je een citytrip maakt, wil je ook vlakbij het bruisende leven zitten, toch? Zonder in te boeten aan rust en kalmte. Je wilt een weelde aan zinderende indrukken opdoen, binnen en buiten. Maar toch rustig slapen, weg van het nachtelijke rumoer uit de binnenstad. Cafeetje binnen handbereik, restaurantje op een korte busrit verwijderd. Zoiets… Wel, dat is precies wat je vindt in B&B Beatrice & Marcus. Vlakbij het centrum van Gent, en toch lekker rustig. 
 

beatrice & marcus rozen.jpg

Tikje bohémien

Verwacht je hier niet aan kille, afgeborstelde dooddoeners of saaie interieurs. Maar wel aan tintelende impressies en een schat aan stijlvolle decoratieve elementen. Die karaktervolle en persoonlijke toets wérkt.

In deze B&B voel je je meteen helemaal thuis. Een tikkeltje Bohémien, maar alles perfect uitgekiend voor een zalig evenwicht dat je in no time zal ontspannen.

Beatrice en Marcus tuin.jpg

Wereldkunst verenigd in een zalig rustoord

Beide uitbaters genoten een artistieke opleiding en dat is eraan te zien. Het interieur bulkt van de prachtige Afrikaanse souvenirs, familiestukken, pretentieloze snuisterijen en kunstwerkjes. Allemaal met een eigen prikkelend verhaal, wekken ze deze ruimtes doeltreffend tot leven. 

Leven is ook exact wat de schitterende tuin doet. Ongedwongen heerst hier de bloemenweelde, trouw aan het ritme van de seizoenen en de natuur. De bloemenpracht en de woning zelf vinden steeds een uiterst passende harmonie. Hier wordt niets geforceerd. En valt alles op z’n harmonieuze plaats – net zoals jij.

beatrice & marcus kamer.jpg

Kamers met een persoonlijke toets

Alle kamers zijn voorzien van grote raampartijen. Het spreekt voor zich dat de kamers (die zich op de tweede etage bevinden) zich volop tegoed doen aan de zonnestralen, die ze gulzig naar binnen trekken. 

De kamers zijn verrassend ruim en werden vormgegeven met een grote aandacht voor exclusiviteit en persoonlijkheid. Er worden gratis koffie, thee en wifi ter beschikking gesteld. De badkamer, die steeds de nieuwste verzorgingstrends in acht neemt, is gemeenschappelijk, tenzij je hier natuurlijk als enige gast(en) verblijft. 

beatrice & marcus ontbijt tuin.jpg

Luilekker en lang ontbijten

Bij mooi weer wordt het uitgebreide ontbijt, dat volledig naar jouw wens wordt aangepast, op het mooie terras geserveerd.

Niet alleen de kamers zelf zijn minutieus ingekleed. Het hele huis baadt in de overvloedige kleurenpracht en veelheid aan kleine verrassingen. In elke ooghoek valt er wel wat te beleven. Tegelijk is er ook ruim voldoende aandacht besteed aan sereniteit; niets is overheersend. Je kiest zelf welke indruk je laat inwerken. Alle wegen leiden hier naar absolute gemoedsrust.

beatrice & marcus ontbijt bloemen.jpg

Heerlijk gezellig en warm

Ook de gastheer en -vrouw doen alles om het hun gasten optimaal naar de zin te maken. De recensies zijn unaniem: dit is een warme plek om te vertoeven.

Gent_Van_eyck.jpg

Gent, de eigenzinnige mini-metropool

Voor een bezoekje aan Gent is er simpelweg geen betere setting dan hier. Deze B&B past perfect in deze broeierige mini-wereldstad. Oud en hypermodern, warm en koud, fijnzinnig en volks… Gent is een wereld vol contrasten. Die energie lokt jaarlijks massa’s mensen voor een citytrip die bol staat van stimulerende activiteiten, culturele verrijking en culinaire weelde.

Beatrice & Marcus ligt vlak bij de oevers van de Schelde. Een bezoek aan de Arteveldestad met een wondermooie fietstocht langs de Schelde en je dag wordt nog moeilijk te overtreffen. 

Vredesmonument_GentbrugseMeersen_DavidSamyn.jpg

Heerlijk wandelen in ‘t groen

Als gezonde wandeling (voor lijf, leden én het hoofd) raden we volmondig de Gentbrugse Meersen aan; alweer makkelijk te bereiken vanuit deze prachtige B&B. Vraag zeker ook meer informatie over alle wandel- en fietsroutes aan je gastheer en -vrouw!

beatrice & marcus rozen.jpg

Kom zelf heerlijk logeren bij Beatrice & Marcus

Wil je de heerlijke en originele sfeer van Beatrice & Marcus zelf komen proeven? Boek dan snel jouw kamer in deze charmante B&B. Surf naar de website van het vakantieverblijf voor meer info over prijzen en beschikbaarheden!