B&B Deur6

B&B Deur6

Charmante B&B in Zele

Zele
Capaciteit
1 - 2 Personen
Straat + huisnummer
DOKTER ARMAND RUBBENSSTRAAT 6
9240 Zele
E-mail
Telefoonnummer
0468155809
Link

B&B Deur6 vind je zonder problemen in het bruisende centrum van Zele. Want deze pas gerenoveerde Bed & Breakfast is makkelijk te herkennen aan z’n fraaie gevel met groene schrootjes voor de ramen, en de jonge, heerlijk geurende blauweregen voor de deur. Die laatste zorgt ervoor dat je zelfs met je ogen dicht en afgaande op de heerlijke zoete geur de B&B vindt. 

Niet alleen de fraaie gevel zal je bekoren, ook het interieur is prachtig en eigentijds, en zorgvuldig bijeengezocht door de jonge eigenaars. Het geheel ademt gezelligheid uit.

Deur 6 in Zele
Deur 6 in Zele

Ongestoord genieten 

Bij Deur 6 geniet je met z’n tweetjes in een ruime kamer met badkamer. Je zal versteld staan van het knusse bed met zalig beddengoed en in de badkamer met inloopdouche vind je ecologische zeepjes. Bovendien is de kamer hip ingericht met houten en donkergroene kleuren. De gatenplanten en sanseveria’s werden hier alvast niet vergeten en maken zo het plaatje compleet.

Uitgebreid ontbijten kan op aanvraag in de gezellige ontbijtruimte. Je wordt op je wenken bediend met een stevig continentaal ontbijt: ovenverse koffiekoeken en pistolets, fruit en natuurlijk een heerlijke kop koffie. In de knusse zithoek kan je dan weer languit genieten van een goed boek, met of zonder een goed glas.

Vanuit de B&B kan je makkelijk op stap; er bevinden zich verschillende fijne eet- en drinkgelegenheden, cultuurcentrum De Wiek, supermarkten, bakkers en andere winkels op wandelafstand. Heb je fietsen bij? Die plaats je op de daarvoor voorziene plaats. Je hoeft dus werkelijk aan geen enkele praktische ballast te denken.

Durmeboorden_teaser foto_bewerkt.jpg

Veelzijdig Zele 

Aan de groene oevers van de Schelde vind je Zele, gekend om z’n drassige meersen en z’n unieke culturele monumenten. De barokke Sint-Ludgeruskerk (eind 17de eeuw) is zeker een kijkje waard, en is een geklasseerd monument.

Op enkele kilometers van Zele vind je het gehucht Durmen. Wie graag z’n wandelschoenen aantrekt kan op het Dorpsplein starten met de Durmeboorden Wandelroute, een fijne wandelroute die jou langs het water en doorheen het natuurreservaat de Durmemeersen gidst. Geef zeker je ogen de kost in het Bulbierbroek, wat volgens kenners toch het mooiste gebied is in dit reservaat. 
 

donkmeer_pier.jpg

Actief op verkenning

Het Donkmeer in Berlare ligt op een boogscheut van B&B Deur 6. Je kan er niet alleen bootje varen, wandelen rond het meer of in het beschermde natuurreservaat, maar je geniet er ook van een hapje of een drankje in één van de vele horecazaakjes en palingrestaurants rondom het meer. Wist je trouwens dat er ook aaidierenweide en een historische eendenkooi is?  In Onthaalpoort Donkmeer helpen ze je graag op weg om deze pareltjes en de andere leuke plekjes te ontmoeten.

Fleur de Lin Zele.jpg

Goedgekeurd door Gault & Millau

Staat op jouw wishlist toevallig een etentje in een door Gault & Millau geprezen restaurant? Dan kan je combineren met jouw verblijf bij B&B Deur 6. Want restaurant Fleur de Lin in Zele werd immers geprezen door Gault & Millau en bekroond met een score van 15/20. Chef Lode De Roover heeft reeds heel wat titels op zijn palmares, dankzij zijn techniciteit, evenwichtige combinaties en nauwkeurige smaken. Samen met zijn partner en gastvrouw Barbara zorgen ze ervoor dat je niet alleen heerlijk dineert, maar ook echt op je wenken bediend wordt.

Deur6 ontbijt.jpg

Boek nu een zalig weekendje weg

Wil je er even tussenuit met z’n tweetjes? Dan heb je in deze B&B alles wat je nodig hebt om in alle rust en privacy te genieten van wat qualitytime. Op de website van Deur 6 vind je alle info om je verblijf te reserveren.