B&B Chillann

B&B Chillann

Verblijf aan het water in Denderleeuw

Denderleeuw
Capaciteit
1 - 4 Personen
Straat + huisnummer
MOREELSTRAAT 28
9470 Denderleeuw
E-mail
Telefoonnummer
+32473480013
Reservation
Online boeken
Link

De naam ‘Chillann’ staat voor ‘genieten’. Meer bepaald: voor chillen bij Ann. En die naam dekt de lading vollédig!

Chillann tuin.jpg
img_2921.jpeg

Zalig ontspannen en genieten

Hier komt iedere gast helemaal tot rust dankzij de goede zorgen van de gastvrouw. Het gaat om meer dan een goed bed en ontbijt. Bij Chillann kan je genieten van professionele verwenning in de vorm van menselijk contact, massage, wellness… 

Met een tuin die uitmondt in de Dender, is B&B-Wellness Chillann een baken van buitengewone schoonheid en rust. Klinkt dat als muziek in de oren? Lees dan zeker verder – of boek meteen je verblijf!

Kleinschalig, maar met een groot zorg- en wellnessaanbod

Eén van de grootste troeven van Chillann is ongetwijfeld de kleinschaligheid. Vergeet automatische welkomstberichten of houterige uitbaters. Hier krijgt iedere bezoeker de aandacht die hij/zij echt nodig heeft en verdient. Dit is even ontsnappen naar een droom die dan plots verrassend realistisch blijkt. 

Uitbaatster Ann maakt er een missie van om mensen weer comfortabel tot rust te laten komen. Hiervoor beschikt ze over indrukwekkende vaardigheden én twee gezellige kamers.

kamer chillann.jpg

Jouw ontspanning als hoogste goed

Wil je graag weten waar je zal verblijven tijdens je zalig weekendje weg bij Chillann? Wel, je kan kiezen voor kamer Roodborst, met een oergezellige focus op natuurschoon en comfort. Of voor kamer Zeeland, waar blauwe frisse tinten volop aanwezig zijn in een ruim vertrek met bovendien een gezellige zithoek. 

Vanuit kamer Zeeland geniet je ook van het mooie uitzicht op het hinterland en de Dender. Na je zalige nachtrust volgt hier dan steevast een uitgebreid ontbijt.

Chillann massage.jpg

Menselijk contact: cruciaal om tot jezelf te komen

Als vrijwilliger op de palliatieve afdeling in het OLV Aalst en Asse leerde Ann al snel hoe groot de gunstige invloed van hand- en beenmassage kan zijn bij het opwekken van deugddoende of zelfs noodzakelijke ontspanning. 

Daarom startte ze in 2015 in verschillende opleidingscentra met het aanleren van diverse massagetechnieken: anti-stress lichaamsmassage, Hotstone massage, gezichtsmassage, Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage, zwangerschaps- en babymassage. Al die kennis en kunde stelt Ann vandaag tot jouw beschikking. Zodat jij kan herbronnen en ontspannen op de meest weldadige manier.

Leve de warmte!

Bij de Stichting Kom op tegen Kanker en vzw zorgmassage behaalde ze haar certificaat voor het geven van zorgmassage; een speciale behandeling op maat voor kankerpatiënten, hulpbehoevenden, senioren, bejaarden, dementerende en mensen met een beperking. 

B&B Chillann is een logisch gevolg van deze missie om mensen echte ontspanning aan te bieden. Ook voor een goed gesprek bij een kopje thee of koffie is dit overigens the place to be. Om het met haar eigen woorden te zeggen: ‘voel je hier welkom, want dat ben je’.

Chillann massagebad.jpg

Wellness, workshops, chillen

In Chillann gaat een wereld voor je open. Je kan jezelf onderdompelen in een wereld van weldaad. Waarin zelfs de kleinste spiertjes worden ontspannen en verwend. Wedden dat je ’s nachts slaapt als een roosje?

Boek zeker ook een sessie in de wellness. Die is bijzonder uitgebreid en bestaat uit een Zweedse sauna, een infraroodsauna én een massagebad met verschillende massageprogramma's. Chillann werd bovendien erkend door de Belgische Massage Federatie. Vergeet dus zeker ook het uitgebreide aanbod aan massages niet!

Leer het zelf!

Er zijn ook diverse workshops en cursussen mogelijk, waaronder verschillende tastings (gin, streekbieren…), babymassage, make up of mantelzorger. 

Ook voor gezichts-, hand- en nagelverzorging kan je hier terecht. Een positief zelfbeeld doet immers wonderen voor het hele individuele welbevinden. Vraag zeker ook naar de verschillende arrangementen: er is voor iedereen de juiste ontspanning.

sloep dender chillann
Picknick op de sloep in Denderleeuw

Boottochtjes, wandelingen en omliggende horecazaken

Wil je het water op, nu je de Dender zo vredig ziet stromen vanuit de tuin? Geen probleem! Ook voor bootverhuur kan je in Chillann terecht. Zo maak je de mooiste tochtjes op de Dender. 

Ze hebben hier immers een echte sloep ter beschikking, die in de Dender ligt aangemeerd. De kapitein leidt je of je vaartzelf over de meanderende rivier, veilig en wel. Aan boord kan je desgewenst genieten van een hapje of een drankje, terwijl je natuurlijk ook voorzien wordt van de nodige achtergrondinformatie over de Dendervallei. Een aanrader!

bierrestaurant Heeren van Liedekercke Denderleeuw.jpg

Wandelen, eten en drinken

Deze omgeving is gekend voor de vele wandel- en fietsroutes; de ene nog mooier dan de andere. Een aanrader: de Schiptrekkersroute. Een prachtige tocht langs het water die je langs de mooiste plekjes van de streek leidt. Chillann is hierbij de perfecte uitvalsbasis. Voel je een hongertje de kop opsteken? In de buurt kan je iets gaan drinken of heerlijk tafelen, o.a. in Café De Vrede, Café ’t Sas, of bierrestaurant Heeren van Liedekercke.

Boek zeker je tafeltje of vraag raad aan Ann als je écht op maat wilt genieten in de buurt.

img_5078.jpeg

Boek jouw overnachting bij Chillann!

Wil je meer weten of meteen je overnachting boeken bij B&B Chillann? Surf naar de website voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheden!